reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Lez z pochylona miednica i wizualizuj sobie jak ten pecherz przesuwa sie w kierunku Twojego mostka, jak wycofuje sie z ujscia szyjki! Jest jeszcze trzeci i podobno najlepszy sposob na szyjke: taśma. Ale to chyba tylko w Warszawie i w Lodzi zakladaja - pytanie czy sie na to sie kwalifikujesz i czy moga Cie bezpiecznie przewiezc.
Jak ta taśma sie nazywa ? Coś poczytam moze jak nie będą chcieli tu nic robić to im powiem...

reklama
Lez z pochylona miednica i wizualizuj sobie jak ten pecherz przesuwa sie w kierunku Twojego mostka, jak wycofuje sie z ujscia szyjki! Jest jeszcze trzeci i podobno najlepszy sposob na szyjke: taśma. Ale to chyba tylko w Warszawie i w Lodzi zakladaja - pytanie czy sie na to sie kwalifikujesz i czy moga Cie bezpiecznie przewiezc.

Chorzów- Wawa to 4 godziny jazdy jak nic.
Czy lekarze z Chorzowa mogą ogarnąć kontakt z Wawą i przewieźć na gotowe w odpowiednie miejsce...

Dziewczyny pochwalę się że już jestem po obronie i studia zaliczyłam na 4 :) więc teraz już tylko czeka mnie błogie lenistwo i szykowanie wyprawki... A trochę tego jest bo kupiliśmy tylko wózek, łóżeczko mamy od znajomych
Trzymaj się mam nadzieje że lekarze pomogą i coś wymyślą bądź dobrej myśli pomodle się za was

Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje się:( czy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....

Zdrówka życzę :) powodzenia daj jutro znać co i jak...

Czesć dziewczyny. Rano mialam lekkie plamienia; pojechałam po 12 do szpitala z dzieckiem ok... ale.okazlao się, że pęcherz wychodzi mi do szyjki i jest rozwarcie. Lekarze mowia; ze to ciężka sytuacja szczegolnie ze to 23tc i mogę poronic. Jutro zdecydują co i jak czy zakładają szew czy to nie na sensu.... Boje się:( czy miala ktoś taki przypadek? Zakończył się pozytywnie? Na Internecie same negatywny....

A jaka długość szyjki ? I jakie masz rozwarcie ? Miałaś jakieś objawy coś bolało ?

reklama
Do góry