Oczekujaca123
Fanka BB :)
Super ! Gratuluję córki.Cześć dziewczyny jestem po badaniach połówkowych będziemy mieli córkę Natalie [emoji173]jest zdrowa i słodka ostatnio mam takie zawirowanie okazało się że cukrzycę ciążowa mam dieta nie pomaga muszę brać insulinę [emoji26] i serduszko mi szwankuje mam wysoki puls i zespół wpw muszę wytrzymać do końca ciąży teraz nic nie mogą zrobić chodzę po tych szpitalach aż mi się nic nie chcę nawet pisać jestem załamana jak człowiek pragnie dziecko same problemy od początku ciąża zagrożona do tego góra leków i teraz ta cukrzyca i serce dołączam zdjęcie małej kruszynki [emoji7]Zobacz załącznik 868728
Nie martw sie, ja też mam wysoki puls ok 90-110ale taki mialam zawsze.... A ty jaki masz ? Do tego mam nadciśnienie, nadwagę i jeszcze tarczyca wyszła powiększona. Poki co lekarze mnie nie straszą. Biore leki i jest ok.
Na kiedy masz termin ?
Ja się pocieszam , ze już wieksza połowa za mną zobaczymy jakie wyniki bede miala z glukoza (idę w poniedziałek) no i jakie wyniki bede miala po ciazy. Liczę, że wszystko się jakoś ulozy.