Poland1981
Fanka BB :)
Też tak sobie tłumaczę ale czasami brakuje sił staram się myśleć pozytywnie [emoji846]Ważne, że Niunia zdrowa. Ty się jakoś przemeczysz, jeszcze troszkę. [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak sobie tłumaczę ale czasami brakuje sił staram się myśleć pozytywnie [emoji846]Ważne, że Niunia zdrowa. Ty się jakoś przemeczysz, jeszcze troszkę. [emoji6]
Dziękuję Aga oby wszystko było ok i do końca ciąży wytrwała zawsze takie informacje wyprowadzają z równo wagi a później człowiek dalej walczy my kobiety jesteśmy silne trochę się martwię ale to chyba w niczym nie pomoże muszę wziąść się w garśćŚliczne Maleństwo niech zdrowo rośnie A Tobie dużo siły i zdrówka żebyś te naście tygodni wytrzymała do szczęśliwego rozwiązania :-*
Najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką lekarzy.
Życzę Ci dużo siły i wytrwałości, wierzę że siła miłość do Maleństwa pozwoli Ci wszystko przetrwać :-***
Dziękuję już mi jest lepiej usłyszeć miłe słowa od was dziewczyny co dziennie chcę napisać na forum ale dzisiaj się odważyłam [emoji846]@Poland1981 piękna Natalka. Dużo zdrowia dla Was obu. Już coraz bliżej także dasz rade. Październikowe mamy sa z Toba
Ja bralam sobie dziecko z gondolka do kuchni, bez wozka. Pozniej zabieralam do pokoju. Szkoda mi bylo pieniedzy na taki koszyk, ktory nie sluzy dlugo.
Właśnie rozwiązałas moj problem ! Boże ze ja tez o takim rozwiązaniu nie pomyślałam [emoji23]
Shaer ja też mam ten problem z niedomykalnoscia zastawki mitralnej i teraz dołączył zespół wpw szybko się męczę czasami mam szybki puls 158 i mi się robi słabo biorę lek concor Cor na obniżenie pulsu kardiolog powiedział że po ciąży zrobi zabieg jak mi nie przejdą te objawy i będą mnie ciągle męczyć byłam w szpitalu Bielańskim w Warszawie powiedział lepiej żebym się zdecydowała na cc żeby powikłań nie było mogę skurcze serca dostać w czasie porodu sn@Poland1981
Duzo duzo zdrowka dla Was obu dziewczyny. Dotrwaj do 36 tc
Serduszko monitoruj po 30/32 tc wg zalecen lekarza. Okolo 35 tc meczy sie ono najbardziej.
W poprzedniej ciazy nie dalam rady zalatwic sobie kardiologa i miedzy innymi dlatego musialam od 35 tc siedziec w szpitalu. (mam niedomykalnosc zastawki)
Też się właśnie zastanawiam, jak rozwiązać problem mobilności po domu, bo sypialnia jest na 2 piętrze, a kuchnia na poziomie piwnicy, łóżeczka ani kołyski nie będę znosić po schodach dwa piętra, a szkoda mi było kupować kosz tylko na kilka miesięcy i tak nie wiem jak sobie z tym poradzić...
A taka gondolka nie jest ciężka do noszenia?