reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Witam sie porannie.
Mój mąż wraca dziś a nie 20stego.

Ja rodziłam w zwykłej brzyduli swojej dwa razy.Uznalalam że jak się nie dopierze z krwi to do kosza.o dziwo doprala się.
Szkoda mi kasy na koszulę bo i tak nie noszę takich rzeczy.m kupił mi najtańsza w Pepco
A gdzieś Ty męża wygoniła ? :p
Ja to w ogóle dopiero teraz kupiłam koszulę bawełniana bo tak to raczej cos mocno wieczorowego albo "na waleta" :p Ale zrobie chyba tak jak piszesz,kupię dziada jakiegoś i wywalę

reklama
I u mnie tak było,leczę się od 27 lat i żaden lekarz nie wpadł na tak genialny pomysł. Dopiero jak zaczęlismy się starać o malucha 3,5 roku temu i odesłali mnie(po różnych perypetiach) na endo onkologiczną,to porobili wszystko co tylko mozliwe. pewnie bym do tej pory chodziła nieświadoma wielu mozliwych badań.

Dziewczyny,znalazłam takie coś:
Link do: Koszula do porodu szpitala JEDNORAZOWA L/XL
Myslicie,że warto się zaopatrzyć w choć jedną? Miała któraś z Was?
To juz od Ciebie zalezy, mnie na porodówce zapytali czy chce taka szpitalna, dostalam i spoko, nie brzydzilam sie bo wiem ze musza je dobrze odkarzac. Swojej byloby mi faktycznie troche szkoda ale jakos o tym nie pomyslalam za wczasu ;)

Ja to w ogóle dopiero teraz kupiłam koszulę bawełniana bo tak to raczej cos mocno wieczorowego albo "na waleta" :p Ale zrobie chyba tak jak piszesz,kupię dziada jakiegoś i wywalę
Ja miałam taką za dyszke czy coś w tym stylu. Wyrzuciłam jeszcze w szpitalu, teraz też planuję tak to załatwić;) do karmienia mam jedną, może jeszcze jakas dokupię, chociaż koszul nie lubię.

I u mnie tak było,leczę się od 27 lat i żaden lekarz nie wpadł na tak genialny pomysł. Dopiero jak zaczęlismy się starać o malucha 3,5 roku temu i odesłali mnie(po różnych perypetiach) na endo onkologiczną,to porobili wszystko co tylko mozliwe. pewnie bym do tej pory chodziła nieświadoma wielu mozliwych badań.

Dziewczyny,znalazłam takie coś:
Link do: Koszula do porodu szpitala JEDNORAZOWA L/XL
Myslicie,że warto się zaopatrzyć w choć jedną? Miała któraś z Was?

Właśnie też przeglądałam jakieś piżamy , i wpadło mi w oko coś takiego :
Link do: TWÓJ zestaw SZLAFROK,KOSZULA,PIŻAMA CIĄŻOWA-GRATIS
tylko nie wiem czy warto i jak gatunkowo.

Ja miałam taką za dyszke czy coś w tym stylu. Wyrzuciłam jeszcze w szpitalu, teraz też planuję tak to załatwić;) do karmienia mam jedną, może jeszcze jakas dokupię, chociaż koszul nie lubię.
Do karmienia to i ja juz się zaopatrzyłam,ale kiedys w txm byłam i widziałam,że też są i może tam cos upoluję za groszę.
ja też koszul nie lubię,ale po porodzie to chyba w niczym innym nie powinno się śmigać..nie wiem :/

Polecam koszule lupoline, są bardzo wygodne i fajnie się prezentują. Ja już w nich paraduje. Do tego mi dobrze podtrzymują biust.

Właśnie też przeglądałam jakieś piżamy , i wpadło mi w oko coś takiego :
Link do: TWÓJ zestaw SZLAFROK,KOSZULA,PIŻAMA CIĄŻOWA-GRATIS
tylko nie wiem czy warto i jak gatunkowo.
Trzeba by zmacać. Ja się zastanawiałam właśnie co tak naprawde jest potrzebne. No bo,że koszul kilka to wiem(ja planuję do 3-jedna do porodu "dziad" i 2 na zmianę,a w razie czego niemąż zabierze,upierze i przywiezie),szlafrok mam ale jest puchaty i nie wiem czy nie będzie mi zwyczajnie gorąco. Jednak nie lubie wywalac kasy na cos jednorazowego,czego później nie użyję. I tak kombinuję jak koń pod górę...

W

Mój mąż na poligonie na miesiąc był.Taka praca.
Mi szkoda 50 zł na coś co jest w sumie brzydkie a płaci się za dopisek "ciążowa" "do karmienia" Wolę kupić coś seksownego.
Bo w takiej koszuli to chłopa uwodzić nie.bede.

Dzień dobry, podaję opis badania ze strony diagnostyki. Pełna nazwa.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Pomiar poziomu przeciwciał przeciw receptorom hormonu tyreotropowego (TSH-TRAb), przydatny w diagnostyce choroby Gravesa-Basedowa oraz ocenie ryzyka wystąpienia chorób tarczycy u noworodka.

Link do: P/c. p. receptorom TSH (TRAb) - Katalog Badań i Placówek
Dobrze, że o tym piszesz. Przynajmniej bede wiedziała co zbadać najwyżej na własną rękę:/

reklama
W

Mój mąż na poligonie na miesiąc był.Taka praca.
Mi szkoda 50 zł na coś co jest w sumie brzydkie a płaci się za dopisek "ciążowa" "do karmienia" Wolę kupić coś seksownego.
Bo w takiej koszuli to chłopa uwodzić nie.bede.
No i ja tak mam. Te koszule to po 1 takie antyuwodzicielki,a po 2 mnie w domu sie taka nie przyda.

@Ljanka piekne są,ale za drogie na jednorazową akcje :/

Do góry