reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Witam sie porannie.
Mój mąż wraca dziś a nie 20stego.

Ja rodziłam w zwykłej brzyduli swojej dwa razy.Uznalalam że jak się nie dopierze z krwi to do kosza.o dziwo doprala się.
Szkoda mi kasy na koszulę bo i tak nie noszę takich rzeczy.m kupił mi najtańsza w Pepco
A gdzieś Ty męża wygoniła ? :p
Ja to w ogóle dopiero teraz kupiłam koszulę bawełniana bo tak to raczej cos mocno wieczorowego albo "na waleta" :p Ale zrobie chyba tak jak piszesz,kupię dziada jakiegoś i wywalę

reklama
I u mnie tak było,leczę się od 27 lat i żaden lekarz nie wpadł na tak genialny pomysł. Dopiero jak zaczęlismy się starać o malucha 3,5 roku temu i odesłali mnie(po różnych perypetiach) na endo onkologiczną,to porobili wszystko co tylko mozliwe. pewnie bym do tej pory chodziła nieświadoma wielu mozliwych badań.

Dziewczyny,znalazłam takie coś:
Link do: Koszula do porodu szpitala JEDNORAZOWA L/XL
Myslicie,że warto się zaopatrzyć w choć jedną? Miała któraś z Was?
To juz od Ciebie zalezy, mnie na porodówce zapytali czy chce taka szpitalna, dostalam i spoko, nie brzydzilam sie bo wiem ze musza je dobrze odkarzac. Swojej byloby mi faktycznie troche szkoda ale jakos o tym nie pomyslalam za wczasu ;)

Ja to w ogóle dopiero teraz kupiłam koszulę bawełniana bo tak to raczej cos mocno wieczorowego albo "na waleta" :p Ale zrobie chyba tak jak piszesz,kupię dziada jakiegoś i wywalę
Ja miałam taką za dyszke czy coś w tym stylu. Wyrzuciłam jeszcze w szpitalu, teraz też planuję tak to załatwić;) do karmienia mam jedną, może jeszcze jakas dokupię, chociaż koszul nie lubię.

I u mnie tak było,leczę się od 27 lat i żaden lekarz nie wpadł na tak genialny pomysł. Dopiero jak zaczęlismy się starać o malucha 3,5 roku temu i odesłali mnie(po różnych perypetiach) na endo onkologiczną,to porobili wszystko co tylko mozliwe. pewnie bym do tej pory chodziła nieświadoma wielu mozliwych badań.

Dziewczyny,znalazłam takie coś:
Link do: Koszula do porodu szpitala JEDNORAZOWA L/XL
Myslicie,że warto się zaopatrzyć w choć jedną? Miała któraś z Was?

Właśnie też przeglądałam jakieś piżamy , i wpadło mi w oko coś takiego :
Link do: TWÓJ zestaw SZLAFROK,KOSZULA,PIŻAMA CIĄŻOWA-GRATIS
tylko nie wiem czy warto i jak gatunkowo.

Ja miałam taką za dyszke czy coś w tym stylu. Wyrzuciłam jeszcze w szpitalu, teraz też planuję tak to załatwić;) do karmienia mam jedną, może jeszcze jakas dokupię, chociaż koszul nie lubię.
Do karmienia to i ja juz się zaopatrzyłam,ale kiedys w txm byłam i widziałam,że też są i może tam cos upoluję za groszę.
ja też koszul nie lubię,ale po porodzie to chyba w niczym innym nie powinno się śmigać..nie wiem :/

Polecam koszule lupoline, są bardzo wygodne i fajnie się prezentują. Ja już w nich paraduje. Do tego mi dobrze podtrzymują biust.

Właśnie też przeglądałam jakieś piżamy , i wpadło mi w oko coś takiego :
Link do: TWÓJ zestaw SZLAFROK,KOSZULA,PIŻAMA CIĄŻOWA-GRATIS
tylko nie wiem czy warto i jak gatunkowo.
Trzeba by zmacać. Ja się zastanawiałam właśnie co tak naprawde jest potrzebne. No bo,że koszul kilka to wiem(ja planuję do 3-jedna do porodu "dziad" i 2 na zmianę,a w razie czego niemąż zabierze,upierze i przywiezie),szlafrok mam ale jest puchaty i nie wiem czy nie będzie mi zwyczajnie gorąco. Jednak nie lubie wywalac kasy na cos jednorazowego,czego później nie użyję. I tak kombinuję jak koń pod górę...

W

Mój mąż na poligonie na miesiąc był.Taka praca.
Mi szkoda 50 zł na coś co jest w sumie brzydkie a płaci się za dopisek "ciążowa" "do karmienia" Wolę kupić coś seksownego.
Bo w takiej koszuli to chłopa uwodzić nie.bede.

Dzień dobry, podaję opis badania ze strony diagnostyki. Pełna nazwa.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Pomiar poziomu przeciwciał przeciw receptorom hormonu tyreotropowego (TSH-TRAb), przydatny w diagnostyce choroby Gravesa-Basedowa oraz ocenie ryzyka wystąpienia chorób tarczycy u noworodka.

Link do: P/c. p. receptorom TSH (TRAb) - Katalog Badań i Placówek
Dobrze, że o tym piszesz. Przynajmniej bede wiedziała co zbadać najwyżej na własną rękę:/

reklama
W

Mój mąż na poligonie na miesiąc był.Taka praca.
Mi szkoda 50 zł na coś co jest w sumie brzydkie a płaci się za dopisek "ciążowa" "do karmienia" Wolę kupić coś seksownego.
Bo w takiej koszuli to chłopa uwodzić nie.bede.
No i ja tak mam. Te koszule to po 1 takie antyuwodzicielki,a po 2 mnie w domu sie taka nie przyda.

@Ljanka piekne są,ale za drogie na jednorazową akcje :/

Do góry