Można zamówić karetkę jak się zaczyna rodzic ?
Tak ale zawiozą.do najbliższego szpitala a nie wybranego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można zamówić karetkę jak się zaczyna rodzic ?
Tak ale zawiozą.do najbliższego szpitala a nie wybranego.
Zmieniło się to? Mnie z córką wiezli w połowie ciąży na patologie i choxiaz miałam jeden szpital bliżej to pytali, do którego chcęTak ale zawiozą.do najbliższego szpitala a nie wybranego.
Ja z rozka nie korzystalam w ogole pomimo ze dziecko mam typowo zimowe. Owijalismy go mieciutkim kocykiem jak go odkladalismy, a na rekach u nas bylo mu zawsze cieplutko wiec nosilismy w samym ubranku. Rozek dostal jak mial 2,5msc, uzywalam rozlozonego czasem jak do kogos szlismy zeby mogl polezec na cudzym lozkuDziewczyny,powiedzcie mi,jak to jest z tymi rożkami? Przydały Wam sie po porodzie?
A i ja wczoraj zajrzałam do biedronkowego namiotu i kupiłam torbe do szpitala(wszystkie po wojażach mają albo cos uszkodzone albo są zniszczone mocno) za dwie dyszki i odkurzacz ręczny z akumulatorem za 35 zł Nawet o takim myslałam ostatnio bo czasem coś oczywiście rozsypię i zanim po szczotkę,za nim co...
Dzieki,czyli nie kupuje póki co Mam jeden do szpitala uzywany,ale biorę pod uwagę,że w tym szpitalu już on może zostać.Ja z rozka nie korzystalam w ogole pomimo ze dziecko mam typowo zimowe. Owijalismy go mieciutkim kocykiem jak go odkladalismy, a na rekach u nas bylo mu zawsze cieplutko wiec nosilismy w samym ubranku. Rozek dostal jak mial 2,5msc, uzywalam rozlozonego czasem jak do kogos szlismy zeby mogl polezec na cudzym lozku
Ja tez dzwonilam po karetke, ale ze male miasto i u nas nawet nie ma ,z innego miasta musi przyjechac i akurat byla na wyjezdzie, to sie mnie dyspozytor zapytal czy nie da rady mnie jakis sasiad przywiezc [emoji14]Można zamówić karetkę jak się zaczyna rodzic ?
Hehe mi tez smakowało [emoji23][emoji3]Dziewczyny ja jestem po / w trakcie krzywej i powiem wam, że tak jak któraś pisała że to dobre to faktycznie. Ja kupiłam sobie tą cytrynowa i mogłabym jeszcze ze dwie lub trzy wypić. Teraz czuje się jakbym siedziała w coffeshop w Rotterdamie ale ogólnie jest git.
Ja tez chce!Motocykl to szumnie powiedziane na moje maleństwo nie trzeba prawka, bo to 50tka
Zobacz załącznik 866801