reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Tak ale zawiozą.do najbliższego szpitala a nie wybranego.

Ooo to dobrze wiedzieć !!!! Bo my bez auta. A akurat najbliższy to mój wybrany. Zawsze awaryjnie będę mieć to na uwadze bo taksówka to raczej średnio [emoji23]

A panicznie się boje się w nocy będę musiała jechać

Dziewczyny,powiedzcie mi,jak to jest z tymi rożkami? Przydały Wam sie po porodzie?

A i ja wczoraj zajrzałam do biedronkowego namiotu i kupiłam torbe do szpitala(wszystkie po wojażach mają albo cos uszkodzone albo są zniszczone mocno) za dwie dyszki i odkurzacz ręczny z akumulatorem za 35 zł:D Nawet o takim myslałam ostatnio bo czasem coś oczywiście rozsypię i zanim po szczotkę,za nim co... :D

Dziewczyny,powiedzcie mi,jak to jest z tymi rożkami? Przydały Wam sie po porodzie?

A i ja wczoraj zajrzałam do biedronkowego namiotu i kupiłam torbe do szpitala(wszystkie po wojażach mają albo cos uszkodzone albo są zniszczone mocno) za dwie dyszki i odkurzacz ręczny z akumulatorem za 35 zł:D Nawet o takim myslałam ostatnio bo czasem coś oczywiście rozsypię i zanim po szczotkę,za nim co... :D
Ja z rozka nie korzystalam w ogole pomimo ze dziecko mam typowo zimowe. Owijalismy go mieciutkim kocykiem jak go odkladalismy, a na rekach u nas bylo mu zawsze cieplutko wiec nosilismy w samym ubranku. Rozek dostal jak mial 2,5msc, uzywalam rozlozonego czasem jak do kogos szlismy zeby mogl polezec na cudzym lozku ;)

Ja z rozka nie korzystalam w ogole pomimo ze dziecko mam typowo zimowe. Owijalismy go mieciutkim kocykiem jak go odkladalismy, a na rekach u nas bylo mu zawsze cieplutko wiec nosilismy w samym ubranku. Rozek dostal jak mial 2,5msc, uzywalam rozlozonego czasem jak do kogos szlismy zeby mogl polezec na cudzym lozku ;)
Dzieki,czyli nie kupuje póki co :D Mam jeden do szpitala uzywany,ale biorę pod uwagę,że w tym szpitalu już on może zostać.
Rozpatrywałam jeszcze kwestie ochraniacza do łózeczka,ale chyba też odpuszczę. Podoba nam się łózeczko,które z dwócz stron zamiast szczebelek ma zabudowane prawie całe ścianki i ochraniacz chyba tylko by pogorszył wentylacje :)

reklama
Do góry