reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny, czy orientuje się któraś w temacie zwolnień i zusu? Jeśli mam zwolnienie elektroniczne to czy mój pracodawca musi do zusu wysyłasz jeszcze jakiś druk? Bo moja księgowa co miesiąc chce żebym przyjeżdżała do firmy po taki dokument i sobie wysłała czy też zawiozła do zusu...
Pracodawca musi wysłać, Ty w przypadku elektronicznego już nic nie musisz, powinien pracodawca resztę załatwiać, wiec niech księgowa się pofatyguje i wyślę sama a nie Ciebie gania bo to nie jest w Twoim obowiązku.

reklama
A ja troche poplynelam na aliexpress i na allegro i 220zl poszlo i w sumie na takie pierdoły :) z tanszych pierdółek zostalo mi kupic przescieradla do łóżeczka i wozka, jakies podklady pod nie, jakis grubszy koc, rogal do karmienia, jeden ręcznik, szczotke, pieluchy tetrowe, bambusowe, smoczek, woreczki do mleka, nakładki na sutki i majty poporodowe. I w sumie tyle z tych takich mniejszych, tanszych rzeczy no i cala apteka [emoji23][emoji23][emoji3]

A ja dziś właśnie kupiłam podkład pod prześcieradło do łóżeczka, przybornik z ikei na łóżeczko taki malutki, prześcieradełka dwa, atomizer do wody do przemywania pupy (patent jednej z was)

Byłam oglądać wózki w bobolandzie. Bebetto luca elegancki jak nie wiem jest!
TZ zakochany w baliosie s, nie chce siedziska kubełkowego

28 czerwca idziemy na warsztaty bezpieczny maluch a tak rozdają zniżki do tego sklepu wiec ze zniżka celujemy w balios s

A ja dziś właśnie kupiłam podkład pod prześcieradło do łóżeczka, przybornik z ikei na łóżeczko taki malutki, prześcieradełka dwa, atomizer do wody do przemywania pupy (patent jednej z was)

28 czerwca idziemy na warsztaty bezpieczny maluch a tak rozdają zniżki do tego sklepu wiec ze zniżka celujemy w balios s
O prosze czyli jednak balios S [emoji3] no musze zobaczyc tego mojego bebetto, zakochana w nim jestem [emoji3]
Ja niestety przegapilam te warsztaty, moj łeb zapomnial [emoji58][emoji58]

I musze sie wybrac do ikei, ale zle to sie skonczy [emoji23][emoji23]

Nie do konca bez powiklan, tzn dziecko zdrowe, ale matka 4msc w szpitalu. Nie wnikalam mocno, wiem tyle ile sama mowila, ale wiem ze doszlo do pekniecia macicy, pozniej miala jeszcze w szpitalu wylew, oprocz tego zatrzymanie serca... Dziecko z babcia, maz przy lozku cale dnie. Rok do siebie dochodzila ale sie udalo...

Taka ot historia, bo lekarze tez sie myla. Niestety.
Szok

reklama
Do góry