reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jeśli będziesz prała teraz, to ja bardzo chętnie dowiem się, czy skurczyły się i pokarbowały, czy jednak trzymają fason. Chcę kupić chociaż ze 3 sztuki tetry/muślinu/bambusa lepszej jakości niż marketówki.
Pewnie będę chciała uprac choć po jednej sztuce z każdego rodzaju po to właśnie,żeby zobaczyć jak będą reagowaly i czy warto w ogóle pakować w to pieniądze.
Chcę też sprawdzić(o ile mi się finansowo uda),jaka jest taka pieluszka bambusowa kupiona na metry,ale najpierw chcę jej dotknąć.
Poza tym nie rozumiem cen...za taki sam wzór i skład a nawet opis identyczny,w jednym sklepie życzą sobie ok 45 zł za pieluszke 75x75,a w drugim 23zl.

reklama
Dziewczeta umowilam się dzisiaj do innego lekarza. W przychodni przyszpitalnej na Madalińskiego. No nic. Zobaczymy co będzie. Wizytę mam za miesiąc dokładnie w 1 urodziny mojego synka :)
Mąż pojechał do fryzjera a ja nas pakuje. Dziecko spakowane i teraz nas .

Do kogo konkretnie się umowilas jeśli można wiedzieć?

Dzieki :) slodko to sobie ziewal i pakowal raczke do buzi. mogłabym tak patrzec na niego godzinami :) no i zdecydowanie Szymek to facet bezwstydnik. Pierwsze co pokazuje na usg to swoje klejnoty :)
:D Szymki chyba tak mają najwyraźniej(trzeba @Pilades zapytac bo ona juz ma w domu Szymka) :D
Mój najpierw tyłkiem sie obrócił,a potem ostentacyjnie zarzucił klejnoty w kierunku głowicy usg :D
Ale tak pięknego zdjęcia Ci zazdroszczę :)

Ja mialam dwa z rozmiaru i pozniej w miare potrzeby kupowałam mniejsze. Po domu i tak czesto chodzilam bez bo bylo wygodniej ;) pralam je razem z ubrankami dziecka.
Ale na początek proponujesz w większym rozmiarze? Kurde...to jakie te cycki będą ??:szok:
Kurczę przegapiłam zdjęcie... gdzie jest? Która strona ? Chętnie zobaczę Szymka @Leśny człowiek :-D
A ze stronę lub dwie wstecz :D Cudny chłopczyk,taka buźkę ma ładną :)

reklama
Do góry