Aga10_2018
Fanka BB :)
Powodzenia :-))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To piateczka, mam to samo. Lato się skończy, za chwilę jesień, a ja się może kapnę, że przydałoby się ogarnąć bo ktoś to dziecko musi urodzić... [emoji23]U mnie tez pierwsza ciążą i jakos tak w miare leci, mam wrazenie jakbym niedawno o ciazy sie dowiedziala [emoji23][emoji23]
To piateczka, mam to samo. Lato się skończy, za chwilę jesień, a ja się może kapnę, że przydałoby się ogarnąć bo ktoś to dziecko musi urodzić... [emoji23]
Dla mnie już jest masakra... Nawet nie chce myśleć o większych upałach bo chyba rozłożę sobie leżak w kotłowni i tam przeczekam do ochłodzenia@NaturalnaMama oby jeszcze te lato łaskawe było. Byle nie gorąco bo da nam w kość
Jestem tu od początku. Od ok 5 strony, tylko ostatnio miałam przerwę ze względu na brak czasu i różne wydarzenia. Dlatego nic nie wiedziałam. Rozumiem że jak ktos dolaczyl na 500 str ale codziennie pisze bo ma więcej do powiedzenia to jest traktowany inaczej ? Dziwne zasady. To moja 1 ciąża i uczę się na tym co piszecie, jak się nie znam to się nie wypowiadam.Tak jest..jak sie poudzielasz tu z nami dluzej to zaprosimy na zamknięte
Hehe dotrze do nas jak juz urodzimy [emoji23][emoji23]To piateczka, mam to samo. Lato się skończy, za chwilę jesień, a ja się może kapnę, że przydałoby się ogarnąć bo ktoś to dziecko musi urodzić... [emoji23]