reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Zadroszczę równych cykli. Ja jeszcze karmię synka i cykle są mega nieregularne od 28 dni do 66. Nie wiedziałam czego się spodziewać w danym miesiącu, więc zaczęła mierzyć temperature. I tak wiem kiedy była owulacja (mniej więcej) i mam teraz nadzieję na 2kreski. Dołączyłam do was dokładnie 9 temu, w czwartek będę testować. Tak szalona jestem :p od roku chcemy mieć kolejne dziecię ale ciężko trafić w dobry czas.

reklama
Zadroszczę równych cykli. Ja jeszcze karmię synka i cykle są mega nieregularne od 28 dni do 66. Nie wiedziałam czego się spodziewać w danym miesiącu, więc zaczęła mierzyć temperature. I tak wiem kiedy była owulacja (mniej więcej) i mam teraz nadzieję na 2kreski. Dołączyłam do was dokładnie 9 temu, w czwartek będę testować. Tak szalona jestem :p od roku chcemy mieć kolejne dziecię ale ciężko trafić w dobry czas.

Trzymam kciuki[emoji846]

Obyśmy miały wszystkie piękne bijące serduszka to będzie można stworzyć jakąś tabelkę z informacjami, kto kiedy termin, kiedy wizyta, jaka płeć. [emoji16][emoji5][emoji5]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny te wszystkie kalkulatory to sobie w d...ę można wsadzić. Zgodnie z nimi nie mam prawa być w ciąży ostatni okres 9 stycznia, ostatnie chwile z mężem 13 stycznia, a jajeczkowanie zgodnie z kalendarzem 21 stycznia to co to niby miałoby być? Niepokalane poczęcie? No chyba że plemniki żyją 7 dni
Moja Droga w samo sedno [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A wpisz moje
Proszę , ostatni okres 9 stycznia cykle 27 dniowe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1518465899-c64f9cffc896b725-aaaaaa.png

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli test wychodzi pozytywny a jesteś po czasie spodziewanej @ i masz plamienie według mnie powinnaś się zgłosić do lekarza bo może to oznaczać zbyt mało progesteronu. Ja tak uważam ale oczywiście zrobisz jak chcesz [emoji6] a przy okazji gratulacje !
Malinka123 popieram Olę.
Sprawdź ten progesteron. Może na betę i przy okazji poziom progesteronu...ja kiedyś niestety tak plamiłam i nie było happy endu :( A może gdybym wcześniej dostała duphaston lub luteinę to byłoby dobrze.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Malinka123 popieram Olę.
Sprawdź ten progesteron. Może na betę i przy okazji poziom progesteronu...ja kiedyś niestety tak plamiłam i nie było happy endu :( A może gdybym wcześniej dostała duphaston lub luteinę to byłoby dobrze.

Wizyta 19.02.18->czekamy

Tez proponuje przy pierwszej becie zrobić od razu progesteron ja tak zrobiłam i dzięki temu byłam o wiele wiele spokojniejsza.

reklama
Tez proponuje przy pierwszej becie zrobić od razu progesteron ja tak zrobiłam i dzięki temu byłam o wiele wiele spokojniejsza.

No mi dzisiaj po becie gin od razu kazała zrobić progesteron i estrogen i czekałam godzinę na wyniki i znowu wizyta, żeby omówić. Także te hormony bardzo ważne są. [emoji5]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry