Szalona 29
Moderatorka
Szalona jeśli im tak zależy to powiedz ze będziesz Ale trafisz 4 dni przed weselem do szpitala to bardziej by ich wkurzylo bo przecież talerzyk kosztuje. nie potrafia sie postawic w waszej sytuavji to jest przykre. ja nawet nie bedac w ciazy byłby to dla mnie absurdalne, aby 2 tyg przed rozwiązaniem jeździć tyle. I tu nie chodzi ze dzieci nie mają to nie rozumieją. Myślę, że każda normalnie myslaca osoba by Ciebie nie narazala, a tutaj po prostu jest egoizm
Oni wiedzą ze na cc bede jechac wcześniej
...mowie do meza niech jedzie sam...ale.on chce byc z nami... ciesze sie ze tak powiedzial... wiedza ze wpadlismy....ze nieplaniwalismy tego.. nawet nambczerwona koronkowa sukienke kupiona na ich wesele a synom czerwone muchy kupilam.... to wiedza...oficjalnie mowia ze rozumieja etc i ze okey.... ale chcialam zrobic mezowi urodzinowa niespodzianke w lipcu zeby jego rodzice i 2 siostry przyjechali na weeekend na torta...ale czasu nie maja..... bo kazdy wolny weekend poswiecaja na przygotowania wesela...ktore jest ostatni weekend września.....