Emol
Fanka BB :)
Jabrowniez robiłam wczoraj burgery ale z wołowiny, munż miał ochotęJa wczoraj robilam pseudo kurczak chicken burger [emoji3][emoji23][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jabrowniez robiłam wczoraj burgery ale z wołowiny, munż miał ochotęJa wczoraj robilam pseudo kurczak chicken burger [emoji3][emoji23][emoji173]
No u mnie tez facet mial ochote. Jakie my dobre dla nich jesteśmy [emoji56][emoji56]Jabrowniez robiłam wczoraj burgery ale z wołowiny, munż miał ochotę
No jeden nienawidzę tego. To u Ciebie zdecydowanie za mało magnezu. Właśnie też można poczytać jak brać ten magnez czy na czczo, w trakcie jedzenia lub z jakimi produktami zeby jak najlepiej sie wchłaniał. Też musze doczytać.1 skurcz łydki ? Matko ja mam teraz od kwietnia powrót skurczy łydek w nocy głównie co kilka dni , wystarczy że mi noga zmarznie i ja wystawie z kołdry albo jak się przeciągam to już ciagnie. Miałam spokój z łydkami z rok spokojnie a teraz wróciło
Dziś lekarzowi będę o tym tłukła do głowy że 3*1 magnez to za mało dla mnie ....
No jeden nienawidzę tego. To u Ciebie zdecydowanie za mało magnezu. Właśnie też można poczytać jak brać ten magnez czy na czczo, w trakcie jedzenia lub z jakimi produktami zeby jak najlepiej sie wchłaniał. Też musze doczytać.
2. Mnie boli często, zwłaszcza blizna po laparoskopii. Pytałam ostatnio dr i sprawdzał czy tam przepukliny nie ma(wszystko ok) i stwierdził że takie uroki ciąży. Dodatkowo kazał nawilzac skórę.1 . Aaaa zapomniałam , a np. pękające naczynka na nogach takie małe pajączki tj od obciążenia nóg , od tego że puchną ?
I zauważyłam że żylaki mam coraz bardziej widoczne na nogach ( u mnie mama ma problemy z żylakami to jest rodzinne ) .
2. Czy bolał Was kiedykolwiek pępek ? Tak nie bardzo ale np.wczoraj wieczorem i dziś rano mnie pobolewal nie wiem może skóra się rozciąga....
Wiem Emol...dlatego napisałam że raczej większość z nas ma przy każdej wizycie usg. Po prostu szkoda ale słabo trafiłaś. Nie wyobrażam sobie zostać przy takim lekarzu. No ale każda z nas sama decyduje.Tak jak pisałam ja miałam usg na NFZ w 8 tc i będę miała w 22 więc niestety wg mnie powinno być ich więcej niż 2 :/ reszta to tylko dobra wola lekarza
2. Mnie boli często, zwłaszcza blizna po laparoskopii. Pytałam ostatnio dr i sprawdzał czy tam przepukliny nie ma(wszystko ok) i stwierdził że takie uroki ciąży. Dodatkowo kazał nawilzac skórę.