sandralevv93
Fanka BB :)
Loo powodzenia [emoji8]Ja właśnie siedzę w urzędzie, dowód rejestracyjny wyrobili w rekordowym czasie 11 dni, ale co z tego, jak w kolejce przede mną 16 osób...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Loo powodzenia [emoji8]Ja właśnie siedzę w urzędzie, dowód rejestracyjny wyrobili w rekordowym czasie 11 dni, ale co z tego, jak w kolejce przede mną 16 osób...
Mnie często kłuje pępek. Nie mam pojęcia od czego, pewnie jakieś rozciąganie, z reguły się staram wtedy położyć albo chociaż zwolnić...1 . Aaaa zapomniałam , a np. pękające naczynka na nogach takie małe pajączki tj od obciążenia nóg , od tego że puchną ?
I zauważyłam że żylaki mam coraz bardziej widoczne na nogach ( u mnie mama ma problemy z żylakami to jest rodzinne ) .
2. Czy bolał Was kiedykolwiek pępek ? Tak nie bardzo ale np.wczoraj wieczorem i dziś rano mnie pobolewal nie wiem może skóra się rozciąga....
Ja bym poszłaA taka sytuacja, za mc 30/06 mamy wesele znajomych i trzeba do 1/06 potwierdzić bo to w lokalu dosyć drogim i sie bije z myślami co robić czy iść czy nie ? O tańcu mogę zapomnieć ,najwyżej jakiś wolny kawałek . Ale co wszyscy pójdą się bawić a my zostaniemy sami za stołem ?
Dwa , nie mam nic ani sukienki butów dodatkow... Wysiedzieć wysiedze bez leżenia bo się źle czuje tak z 4-5 h... i co tu robić iść czy nie iść ???...
Lubię wesela , fajne ekipa znajomych będzie troszkę mi szkoda by było... Ale wiadomo synek i jego zdrowie najważniejsze
Chodzilyscie na wesela w ciąży ok 26 TC tj 7 mc już.... ???
Ja chce isc we wrześniu [emoji23][emoji23]A taka sytuacja, za mc 30/06 mamy wesele znajomych i trzeba do 1/06 potwierdzić bo to w lokalu dosyć drogim i sie bije z myślami co robić czy iść czy nie ? O tańcu mogę zapomnieć ,najwyżej jakiś wolny kawałek . Ale co wszyscy pójdą się bawić a my zostaniemy sami za stołem ?
Dwa , nie mam nic ani sukienki butów dodatkow... Wysiedzieć wysiedze bez leżenia bo się źle czuje tak z 4-5 h... i co tu robić iść czy nie iść ???...
Lubię wesela , fajne ekipa znajomych będzie troszkę mi szkoda by było... Ale wiadomo synek i jego zdrowie najważniejsze
Ja nie bede sie chwalic po czym u mnie jest twardy brzuch [emoji23][emoji23][emoji6] i skurcze, ale przechodzi
Jesli się dobrze czujesz to dlaczego nie? Najwyżej ustalcie z mężem,ze w razie gorszego samopoczucia pozegnacie się wcześniej albi po obiedzie. Nie ma przymusu siedzieć do rana,pic i tancowac A może akurat będzie dobrze i będziecie się świetnie bawiliA taka sytuacja, za mc 30/06 mamy wesele znajomych i trzeba do 1/06 potwierdzić bo to w lokalu dosyć drogim i sie bije z myślami co robić czy iść czy nie ? O tańcu mogę zapomnieć ,najwyżej jakiś wolny kawałek . Ale co wszyscy pójdą się bawić a my zostaniemy sami za stołem ?
A taka sytuacja, za mc 30/06 mamy wesele znajomych i trzeba do 1/06 potwierdzić bo to w lokalu dosyć drogim i sie bije z myślami co robić czy iść czy nie ? O tańcu mogę zapomnieć ,najwyżej jakiś wolny kawałek . Ale co wszyscy pójdą się bawić a my zostaniemy sami za stołem ?
Ja byłam równo miesiąc przed porodem na weselu przyjaciółki dwa dni wcześniej wyszłam ze szpitala (byłam ze dwa dni, bo brzuch mnie pobolewal, ale wszystko było ok). Teeaz wybieram sie 21 lipca, o ile będzie wszystko ok.A taka sytuacja, za mc 30/06 mamy wesele znajomych i trzeba do 1/06 potwierdzić bo to w lokalu dosyć drogim i sie bije z myślami co robić czy iść czy nie ? O tańcu mogę zapomnieć ,najwyżej jakiś wolny kawałek . Ale co wszyscy pójdą się bawić a my zostaniemy sami za stołem ?
Aaa i 5 maja byłam na weselu. Tanczylam mało, bardziej mi zależało, żeby pogadać z rodziną. Jak po północy poczułam, że już mi za ciężko, to wróciliśmy do domuJa byłam równo miesiąc przed porodem na weselu przyjaciółki dwa dni wcześniej wyszłam ze szpitala (byłam ze dwa dni, bo brzuch mnie pobolewal, ale wszystko było ok). Teeaz wybieram sie 21 lipca, o ile będzie wszystko ok.