reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Widzę że jest ten kombinezon na stronie kik z 59,99 na 12,99 już :eek:

Ale u nich da się kupić przez neta czy to sklep stacjonarny ? :D
Wiesz co nie wiem ja mam w mieście dwa takie sklepy i jak jadę na wizytę to tam sobie wstępuje bo koleżanka mi o nim powiedziała a przez neta nie mam pojęcia czy się da?

@maruda202 witaj:)

Zgadzam się. Ja mam W domu neonexa alfa i zdecydowanie lekki nie jest,ale ciężki tez nie. Gondola+stelaz to ok 13 kg. Raczej nie do wnoszenia na x piętro w pojedynkę. Na wieś ekstra czołg,tylko gąsienic mu brakuje:D

13 kg to jest wg Was ciężki wózek ? Serio ?

To ja oglądałam 16-17 kg nawet ale zrezygnowałam bo faktycznie za ciężki np ten anex sport czy cross to są ciężkie wozki...

13 kg to jest wg Was ciężki wózek ? Serio ?

To ja oglądałam 16-17 kg nawet ale zrezygnowałam bo faktycznie za ciężki np ten anex sport czy cross to są ciężkie wozki...
Plus maluszek to juz jest od 16 kg w górę.
Dla mnie ciężki bo koleżanka ma x-landera to 9 kg bez dzieciaczka.
Pewnie,że są różne-dla mnie 13 kg pusty wozek+dziecko podnieść to duzo. Są i oczywiście cięższe. Ja wybralam afamex bo jest wagowo pośredni,ale i nie jest drogi. Nie bardzo mogę pozwolić sobie na pojazd za 2000 zl:/

Orientujecie się może czy są jakieś przepisy regulujące kwestie dostarczania zwolnienia do zusu przez pracodawcę? Mój wysyła te dokumenty prawie po miesiącu od ich otrzymania. Tym samym ja 2 miesiące czekam na kasę z zusu. 14 maja otrzymali moje kolejne zwolnienie a 12 wysłali dopiero zwolnienie z 20 kwietnia. Paranoja

reklama
Plus maluszek to juz jest od 16 kg w górę.
Dla mnie ciężki bo koleżanka ma x-landera to 9 kg bez dzieciaczka.
Pewnie,że są różne-dla mnie 13 kg pusty wozek+dziecko podnieść to duzo. Są i oczywiście cięższe. Ja wybralam afamex bo jest wagowo pośredni,ale i nie jest drogi. Nie bardzo mogę pozwolić sobie na pojazd za 2000 zl:/

Sadze ze warto posledzic wozki używane.Fakt ze na ogol nie maja gwarancji, ale czasem uda się upolować wózek w niezłym stanie np za 500 zł.

My mieliśmy nowy Benetto Nico, zepsuł się dwa razy i częściej był w serwisie niż go używaliśmy.koniec końców kupiłam x landera używanca i ma się lepiej niż Nico.
A Nico zwrocilam do sklepu.

Do góry