reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
O matko ja was podziwiam że wy tyle ubranek kupujecie :) ja ograniczam się do niezbędnego minimum :)
Ja jeszcze nie mam ani jednej dzieciowej rzeczy w domu [emoji5]dostane rzeczy po dwoch zimowych dzieciaczkach, wiec mam nadzieje, ze na poczatek wystarczy. Potem w necie sie szybko cos zamowi jak bedzie trzeba.

Najpierw zwyczajnie źle się czułam, od początku ciąży. Potem po 24tc zaczęła się skracac szyjka, a po 30tc czy nawet trochę później rozejscie spojenia lonowego i rwa kulszowa. Więc z przerwami na dwa pobyty na patologii, właściwie połowę ciąży spędziłam w łóżku :/

O jejku to też przeszłaś ... I właśnie takie historie mnie motywują do szukania wyprawki dla synka wcześniej ... Jak słyszę że 32-35 TC już poród a od ok 25 TC jakieś akcję z szyjka to mi słabo...

Już kiedyś mąż mi mówił żeby już kupować bo jakby coś to on sam tego nie ogarnie...

Hahaha przepraszam nie zwróciłam uwagi że mi się 9 wstawila oczywiście jedna reklamówka ubranek :D

Już poprawiłam :D
Ja też już kupiłam śpioszki i body nie mogłam się oprzeć, ale czekam jeszcze na przeceny w Niemczech, mam niedaleko więc na pewno tam będę kupowała :) niestety mi nic w małych rozmiarach nie zostało po starszym synu bo przy przeprowadzce te najmniejsze ubranka zgubiły się :(

Świetny ten kombinezon :)

Ja jak narazie sie wstrzymuje z wyprawka, po pierwsze nie znam plci a po drugie to chyba przeczekam do 30 tygodnia i wtedy zaczne ją powoli kompletowac :)

Właśnie ja też miałam czekać , jutro zaczynam 5 mc ciąży kalendarzowy jak ja to mówię.. tj 21 tc. Więc planowałam do końca lipca żeby wszystko już mieć . To jest wersja optymistyczna .

reklama
Do góry