reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja tez poczyniłam pierwsze zakupy. W 5 10 15 spore przeceny.

Załączniki

• received_1545240578932701.png
    received_1545240578932701.png
    129,9 KB · Wyświetleń: 111
  • received_1545241255599300.png
    received_1545241255599300.png
    690,1 KB · Wyświetleń: 111
  • received_1545242372265855.png
    received_1545242372265855.png
    603 KB · Wyświetleń: 105
  • received_1545256558931103.png
    received_1545256558931103.png
    111,6 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Zobacz załącznik 859919 Patrzcie jak się wczoraj oblowilam :)
U mnie jest taki sklep kik i w nim są teraz przeceny zimowych rzeczy i tak buty z 20zł po 4zł kupiłam a kombinezon z 60zl za 20zl:-p
Tylko mnie wczoraj wkurzyli bo był jeszcze jeden taki typowo zimowy ale ktoś urwał metke i mi go nie sprzedali :no2: już wcześniej go widziałam ale nie wiedziałam czy chłopak czy dziewczynka a teraz jak zajechalam to był ostatni a też by pewnie ze 20zł tylko kosztował:no2:
A i 9oczywiście reklamówka ubranek w ciucholandzie :tak:

Jejku kombinezon jest cudowny i cena też !!! Powoli czaje okazję i promocje może coś upoluje przez neta albo gdzieś :cool2:

Kik slyszalam o nim szkoda że mnie w okolicy nie ma ... :dry:

U mnie jest taki sklep kik i w nim są teraz przeceny zimowych rzeczy i tak buty z 20zł po 4zł kupiłam a kombinezon z 60zl za 20zl:-p
Tylko mnie wczoraj wkurzyli bo był jeszcze jeden taki typowo zimowy ale ktoś urwał metke i mi go nie sprzedali :no2: już wcześniej go widziałam ale nie wiedziałam czy chłopak czy dziewczynka a teraz jak zajechalam to był ostatni a też by pewnie ze 20zł tylko kosztował:no2:

A jaki rozmiar kombinezon masz ? I buciki ?

U mnie też jutro dzień mamy i taty, zastanawiam się jak ja to przeżyje... muszę zabrać wagon chusteczek higenicznych :rolleyes2:
Ja pierwszy raz będę na takim przedstawieniu więc nie wiem co mnie czeka :) Zgłosiłam się do pieczenia ciasta więc jeszcze trochę obowiązków przede mną :)

O matko ja was podziwiam że wy tyle ubranek kupujecie :) ja ograniczam się do niezbędnego minimum :)

reklama
Do góry