Leśny człowiek
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 859919 Patrzcie jak się wczoraj oblowilam
U mnie jest taki sklep kik i w nim są teraz przeceny zimowych rzeczy i tak buty z 20zł po 4zł kupiłam a kombinezon z 60zl za 20zl
Tylko mnie wczoraj wkurzyli bo był jeszcze jeden taki typowo zimowy ale ktoś urwał metke i mi go nie sprzedali już wcześniej go widziałam ale nie wiedziałam czy chłopak czy dziewczynka a teraz jak zajechalam to był ostatni a też by pewnie ze 20zł tylko kosztował
A i 9oczywiście reklamówka ubranek w ciucholandzie
Zobacz załącznik 859919 Patrzcie jak się wczoraj oblowilam
U mnie jest taki sklep kik i w nim są teraz przeceny zimowych rzeczy i tak buty z 20zł po 4zł kupiłam a kombinezon z 60zl za 20zl
Tylko mnie wczoraj wkurzyli bo był jeszcze jeden taki typowo zimowy ale ktoś urwał metke i mi go nie sprzedali już wcześniej go widziałam ale nie wiedziałam czy chłopak czy dziewczynka a teraz jak zajechalam to był ostatni a też by pewnie ze 20zł tylko kosztował
Ja pierwszy raz będę na takim przedstawieniu więc nie wiem co mnie czeka Zgłosiłam się do pieczenia ciasta więc jeszcze trochę obowiązków przede mnąU mnie też jutro dzień mamy i taty, zastanawiam się jak ja to przeżyje... muszę zabrać wagon chusteczek higenicznych
O matko ja was podziwiam że wy tyle ubranek kupujecie ja ograniczam się do niezbędnego minimumZobacz załącznik 859919 Patrzcie jak się wczoraj oblowilam
Mój też pierwszyJa pierwszy raz będę na takim przedstawieniu więc nie wiem co mnie czeka Zgłosiłam się do pieczenia ciasta więc jeszcze trochę obowiązków przede mną
Kombinezon 62/68 a butki 62 i 74 i 68 myślę że w sam raz a jakie śliczne były dla dziewczynek i też wszystkie po 4zl więc jak ktoś ma blisko ten sklep to warto zajrzećA jaki rozmiar kombinezon masz ? I buciki ?
Dla mnie to jest minimum ja kocham ubrania a najbardziej zakupy mogę jeździć codziennie wczoraj jak pojechałam o 9:30 to wróciłam o 18 ale za to o 20 już spałam taka byłam zmęczonaO matko ja was podziwiam że wy tyle ubranek kupujecie ja ograniczam się do niezbędnego minimum
Ciepły kombinezonik chyba jest w „minimum” jesiennego noworodka ;DO matko ja was podziwiam że wy tyle ubranek kupujecie ja ograniczam się do niezbędnego minimum