reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

20180524_092649.jpg
Patrzcie jak się wczoraj oblowilam :)
U mnie jest taki sklep kik i w nim są teraz przeceny zimowych rzeczy i tak buty z 20zł po 4zł kupiłam a kombinezon z 60zl za 20zl:-p
Tylko mnie wczoraj wkurzyli bo był jeszcze jeden taki typowo zimowy ale ktoś urwał metke i mi go nie sprzedali :no2: już wcześniej go widziałam ale nie wiedziałam czy chłopak czy dziewczynka a teraz jak zajechalam to był ostatni a też by pewnie ze 20zł tylko kosztował:no2:
A i oczywiście reklamówka ubranek w ciucholandzie :tak:

Załączniki

• 20180524_092649.jpg
    20180524_092649.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 476
Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 859919 Patrzcie jak się wczoraj oblowilam :)
U mnie jest taki sklep kik i w nim są teraz przeceny zimowych rzeczy i tak buty z 20zł po 4zł kupiłam a kombinezon z 60zl za 20zl:-p
Tylko mnie wczoraj wkurzyli bo był jeszcze jeden taki typowo zimowy ale ktoś urwał metke i mi go nie sprzedali :no2: już wcześniej go widziałam ale nie wiedziałam czy chłopak czy dziewczynka a teraz jak zajechalam to był ostatni a też by pewnie ze 20zł tylko kosztował:no2:
A i 9oczywiście reklamówka ubranek w ciucholandzie :tak:
Ten kombinezon jest świetny :D

Tak słabe ciśnienie 90/60 , a puls mam szybki ok 85 nie kumam tego ... Tak zaraz mam nogi jak z waty takie miękkie ...

No dokładnie też myślę że po 1,5 h to przegięcie żeby się aż tak źle czuć :((((

Tak mówiłam mu , kazał się mega oszczędzac i krótkie spacery 20 min max . Nie kazał leżeć oficjalnie bo z synkiem wszystko dobrze zdrowo rośnie .

Ale jak Wy tu opowiadacie o tym że góry że morze że wakacje że spacery długie część z was jeszcze pewnie pracuje nawet .... A ja taki zdechalak i taka delikatna jak żaba... :eek:

W szoku jestem , mało kto wierzy mi ze znajomych że aż tak źle się czuje że to nie możliwe ... W domu też mało co robię , a jak robię to na raty i odpoczynek i siadam .... A to dopiero połowa ciąży :o

Jeju to faktycznie, a nie poradził Ci coś na podniesienie ciśnienia ? Nic dziwnego ze taka padnięta się czujesz ;(

Ja to właśnie w ogóle się nie czuje jakbym była w ciąży, czasem trzeba mi przypominać żebym trochę przystopowała a Ty biedna tak złe się czujesz ;((((

Zobacz załącznik 859919 Patrzcie jak się wczoraj oblowilam :)
A i 9oczywiście reklamówka ubranek w ciucholandzie :tak:
O jakie to ładne! Za tydzień będę blisko tego sklepu, chyba zajrzę. Ja wczoraj zrobiłam segregację rzeczy po synku. Ułożyłam rozmiarami i wiem już co muszę dokupić.

Tak słabe ciśnienie 90/60 , a puls mam szybki ok 85 nie kumam tego ... Tak zaraz mam nogi jak z waty takie miękkie ...

No dokładnie też myślę że po 1,5 h to przegięcie żeby się aż tak źle czuć :((((

Tak mówiłam mu , kazał się mega oszczędzac i krótkie spacery 20 min max . Nie kazał leżeć oficjalnie bo z synkiem wszystko dobrze zdrowo rośnie .

Ale jak Wy tu opowiadacie o tym że góry że morze że wakacje że spacery długie część z was jeszcze pewnie pracuje nawet .... A ja taki zdechalak i taka delikatna jak żaba... :eek:

W szoku jestem , mało kto wierzy mi ze znajomych że aż tak źle się czuje że to nie możliwe ... W domu też mało co robię , a jak robię to na raty i odpoczynek i siadam .... A to dopiero połowa ciąży :o
Wczoraj na wizycie mialam takie samo cisnienie, nic nie powiedzial, tylko, zeby kawke sobie strzelic. Niskie na pewno lepsze niz wysokie, ale niestety potrafi dac w kosc. Najgorzej sie czulam w 18-19tyg, ciagle zawroty glowy, teraz mam 21tydz i jest juz dobrze. Sa slabsze dni, gdzie caly dzien rece sie trzesa i mroczki przed oczami... Moze u Ciebie to tez chwilowe i przejdzie niedlugo[emoji5] postaraj sie wysypiac i nie doprowadzac do glodu, a jak masz slabszy dzien odpoczywaj duzo. Nie bedzie tak zle[emoji6]

Dzień dobry :)
U mnie jest Bartosz i będzie Szymon,mama moja stwierdziła,że imię to chyba do SZ dobieraliśmy,bo jeden sie kończy a drugi zaczyna.. :D

Byłam w lidlu,przywaliłam nogą w wózek i palca małego złamałam :D :D :D
No pieknie [emoji14] niech sie goi szybko i uwazaj na siebie! Jeszcze pare mc w jednym kawalku musimy przetrwac[emoji16]

Wczoraj na wizycie mialam takie samo cisnienie, nic nie powiedzial, tylko, zeby kawke sobie strzelic. Niskie na pewno lepsze niz wysokie, ale niestety potrafi dac w kosc. Najgorzej sie czulam w 18-19tyg, ciagle zawroty glowy, teraz mam 21tydz i jest juz dobrze. Sa slabsze dni, gdzie caly dzien rece sie trzesa i mroczki przed oczami... Moze u Ciebie to tez chwilowe i przejdzie niedlugo[emoji5] postaraj sie wysypiac i nie doprowadzac do glodu, a jak masz slabszy dzien odpoczywaj duzo. Nie bedzie tak zle[emoji6]
Jakbym czytała o sobie mroczki przed oczami, niskie ciśnienie, no i żeby tylko nie zglodniec bo ręce się trzęsą jak u pijaka :-p

Dzień dobry :)
U mnie jest Bartosz i będzie Szymon,mama moja stwierdziła,że imię to chyba do SZ dobieraliśmy,bo jeden sie kończy a drugi zaczyna.. :D

Byłam w lidlu,przywaliłam nogą w wózek i palca małego złamałam :D :D :D
To zabawne tyczy się oczywiście pierwszej części a nie palca:tak:
Niech się szybko zagoi :tak:wiem coś o tym ja już sine miałam u obu nóg:rofl2: niestety mam za duży stół w salonie i jakoś tak wybijalam raz jeden raz drugi:-p i tylko klapki na nogę mogłam założyć:rolleyes2:

Także kochana zdrówka dla paluszka Ci życzę ;)

reklama
Do góry