reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dzień dobry dziewczyny.
Miłego dnia Wam życzę.

Zoja to bardzo ładnie imię.

Ja bym chciała Zosie jeśli będzieto dziewczynka. Mam Tymona. I uwielbiam to imię. Tymek był jeden na całe przedszkole i teraz w szkole na 5 klas równoległych też się nie powtórzyło. [emoji4] Imienia dla drugiego chłopca nie mamy. Jakoś nie leżą nam z nazwiskiem. Może Bartek...tylko już jest w rodzinie i to blisko i nie wiem czy czegoś innego nie wymyślimy. Podoba mi się Iwo...Iwko...ale czy to nie brzmi po rosyjsku? [emoji50] Mąż i tak by się nie zgodził. [emoji16]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry
Ja nadal nie mam objawów,
Oprócz zmęczenia, ale mój synek choruje i mamy ciężkie noce a w dzień to trzeba się na kąbinować żeby coś zjadł a najgorzej z lekarstwem.
I muszę go nosić bo płacze i marudzi a ma już 11 kg.
Także moje objawy schodzą na drugi plan.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrówka dla malucha, a Tobie spokoju i odpoczynku [emoji4] my też już po chorobie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane [emoji4] u mnie dzisiaj drugie testowanie.. powoli tracilam nadzieje, ostatnia kreseczka byla prawie nie widoczna..
1518158553-f6d4e900e21d5a77-aaaaaa.jpeg

Dzisiaj test nr 2 (1 lub 2 dni przed @) blada kreseczka jednak widoczna juz nie tylko przy super swietle [emoji28]
Wstawiam zdj ale nie wiem czy bedzie cos widac [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane [emoji4] u mnie dzisiaj drugie testowanie.. powoli tracilam nadzieje, ostatnia kreseczka byla prawie nie widoczna..
1518158553-f6d4e900e21d5a77-aaaaaa.jpeg

Dzisiaj test nr 2 (1 lub 2 dni przed @) blada kreseczka jednak widoczna juz nie tylko przy super swietle [emoji28]
Wstawiam zdj ale nie wiem czy bedzie cos widac [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Costam jakby widać ale
Zdjęcie zrobione zbyt blisko i nie zlapalo ostrości

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Widac, widac!!:)
Gratuluję!!:)

Zdrowka dla maluszka śliwka, a ja doczekalam dnia w ktorym wstalam wyspana, a moj syn wciaz spi[emoji15][emoji16][emoji16]

Idę na ciepłą kawkę:)
Dzień dobry!!!!:))

Aaaa i na 10:00 do gina się wepchnęłam:) może dziś już kogoś tam zobaczę:))

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dóbry [emoji5] U mnie brak wymiotów, za to apetyt straszny. Przytyje bardzo szybko porównując swoje wcześniejsze jedzenie, a to co jest teraz [emoji45] wcześniej jadłam 2 posiłki dziennie, wczoraj z 5. Z pozostałych objawów to nabrzmiałe piersi, brak sił, lekkie mdłości, humory, ból podbrzusza co jakis czas. Dla córki podoba mi się Zuzanna albo Marysia. Dla chłopca nie wiem, Bartłomiej? Nesbitt33 kurde patrząc na moje wyniki bhcg to nawet pare dni po okresie jakbym zrobiła test to nie byłoby 2 kreski, a tutaj coś tam widać. Miłego dnia dziewczyny, ja dzisiaj odbieram wyniki drugiej bety [emoji173]️

Dzień dóbry [emoji5] U mnie brak wymiotów, za to apetyt straszny. Przytyje bardzo szybko porównując swoje wcześniejsze jedzenie, a to co jest teraz [emoji45] wcześniej jadłam 2 posiłki dziennie, wczoraj z 5. Z pozostałych objawów to nabrzmiałe piersi, brak sił, lekkie mdłości, humory, ból podbrzusza co jakis czas. Dla córki podoba mi się Zuzanna albo Marysia. Dla chłopca nie wiem, Bartłomiej? Nesbitt33 kurde patrząc na moje wyniki bhcg to nawet pare dni po okresie jakbym zrobiła test to nie byłoby 2 kreski, a tutaj coś tam widać. Miłego dnia dziewczyny, ja dzisiaj odbieram wyniki drugiej bety [emoji173]️

I prawidłowo powinno się jeść 5 posiłków dziennie także jeśli nie są to porcje jak dla górnika to spokojnie ;)

Powodzenia na becie. ! Na zrobiłam już dwie i więcej nie robie

I prawidłowo powinno się jeść 5 posiłków dziennie także jeśli nie są to porcje jak dla górnika to spokojnie ;)

Powodzenia na becie. ! Na zrobiłam już dwie i więcej nie robie

Nie są, właśnie staram się jeść małe porcje odkąd prawie non stop ssie mnie w żołądku. To jedyne co mi się na razie nie podoba, chyba muszę pomyśleć o jakichś ćwiczeniach. Ale to po wizycie jak upewnię się, że mogę. Też planuję 2, a potem to już tylko wizyta 19 lutego. A Ty się już umówiłaś? [emoji5]

Cześć dziewczyny ;) u nas plucha od rana, śnieg topnieje, kulig odwołany więc nie mam dylematu czy jechać czy nie .
Co do imion to mi się zawsze Magda podobało, może już teraz niemodne ale ja zawsze tak chciałam się nazywać. I marzy mi się mała Madzia :biggrin2: Dla chłopaka nie mam pomysłu, synowi wybralismy imię tuż przed porodem. Wasze imiona super, Tymek, Iwo a Zoya to szczegolnie mi sie podoba ;)
@msue ja też zawsze 2 posiłki ale wczoraj smazylam naleśniki na dzisiaj , zachciało mi się z feta i szpinakiem, i nie mogłam się oprzeć i dwa poszły od razu :mad:A jeszcze te pączki wczoraj, a d...pka rośnie :baffled:
:growl:

reklama
Okruszek emi my też mamy w rodzinie Artura (szwagier męża) ale nazwałam tak syna, bo my też problem z imieniem mieliśmy.

Sliwka wytrwałości z chorujacym maluchem, zdrówka. My też chorzy. Dzisiaj młody miał mieć zabieg na kanalik lzowy, ale ma katar więc nie mogą tego zrobić.

Do góry