reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Nie są, właśnie staram się jeść małe porcje odkąd prawie non stop ssie mnie w żołądku. To jedyne co mi się na razie nie podoba, chyba muszę pomyśleć o jakichś ćwiczeniach. Ale to po wizycie jak upewnię się, że mogę. Też planuję 2, a potem to już tylko wizyta 19 lutego. A Ty się już umówiłaś? [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nooo to nic się nie martw nie będziesz wielorybkiem!;D po prostu teraz częściej musisz zaspokajać głód. Tak ja się umówiłam i ide 21 lutego na pierwsza wizytę to będzie 6t2d

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a czy któraś by się podjęła zrobienia tabelki na pierwszej stronie z naszymi danymi? :) Wszystko by było w jednym miejscu:) ja niestety nie wiem jak się to robi:/

Ja zrobilam 3 razy bete i dalam sobie spokoj, choc chetnie latalabym tam co drugi dzien ale nie ma co swirowac.

Dla dziewczynki wybral imie moj narzeczony - Laura, a ja chce Maksa [emoji4] ale do Maksa jeszcze musze go przekonac hehe

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry . Ja w tej ciąży jakoś objawów nie mam . Mdli mnie tylko z rana jak wstane, zero wymiotow (w poprzednich dwóch wymiotowalam od samego początku ) , chodzę często do toalety, robię sobie drzemki w ciągu dnia z córka :) . Czasami mam ciągnięcia podbrzusza . I to by było chyba tyle z objawów . Tak to czuje się dobrze . Co do imion , to mamy córkę, ma na imię Milenka :) chcielibyśmy synka - Szymon , Wojciech , Mikołaj albo Bartosz , a jak druga córka to będzie Zosia ( po mojej żyjącej prababci) . Jestem w 3 ciąży ,ale pierwsza poronilam.

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

A ja póki co leżę i czekam az mi plamienie przejdzie :( ale mam takiego fuksa, że mąż jest nauczycielem i właśnie zaczęły mu się ferie, więc przynajmniej nie muszę się zajmować domem... chociaż on takich ferii się chyba nie spodziewał :p

Hej kochane [emoji4] u mnie dzisiaj drugie testowanie.. powoli tracilam nadzieje, ostatnia kreseczka byla prawie nie widoczna..
1518158553-f6d4e900e21d5a77-aaaaaa.jpeg

Dzisiaj test nr 2 (1 lub 2 dni przed @) blada kreseczka jednak widoczna juz nie tylko przy super swietle [emoji28]
Wstawiam zdj ale nie wiem czy bedzie cos widac [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Widać drugą jak na dłoni! Gratulacje :D

Cześć :) chciałam się przywitać. Co prawda przedwczoraj dołączyłam do forum staraczek, ale wszystko wskazuje na to, że jednak trafię do przyszłych mamusiek szybciej niż planowałam :) jestem Patrycja i jest to moja druga ciąża. Wczoraj wyszedł tylko cień cienia na teście ale objawy mam wszystkie możliwe, niestety. Trzymam kciuki za wszystkie testujace w ten weekend :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry