reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Nie są, właśnie staram się jeść małe porcje odkąd prawie non stop ssie mnie w żołądku. To jedyne co mi się na razie nie podoba, chyba muszę pomyśleć o jakichś ćwiczeniach. Ale to po wizycie jak upewnię się, że mogę. Też planuję 2, a potem to już tylko wizyta 19 lutego. A Ty się już umówiłaś? [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nooo to nic się nie martw nie będziesz wielorybkiem!;D po prostu teraz częściej musisz zaspokajać głód. Tak ja się umówiłam i ide 21 lutego na pierwsza wizytę to będzie 6t2d

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a czy któraś by się podjęła zrobienia tabelki na pierwszej stronie z naszymi danymi? :) Wszystko by było w jednym miejscu:) ja niestety nie wiem jak się to robi:/

Ja zrobilam 3 razy bete i dalam sobie spokoj, choc chetnie latalabym tam co drugi dzien ale nie ma co swirowac.

Dla dziewczynki wybral imie moj narzeczony - Laura, a ja chce Maksa [emoji4] ale do Maksa jeszcze musze go przekonac hehe

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry . Ja w tej ciąży jakoś objawów nie mam . Mdli mnie tylko z rana jak wstane, zero wymiotow (w poprzednich dwóch wymiotowalam od samego początku ) , chodzę często do toalety, robię sobie drzemki w ciągu dnia z córka :) . Czasami mam ciągnięcia podbrzusza . I to by było chyba tyle z objawów . Tak to czuje się dobrze . Co do imion , to mamy córkę, ma na imię Milenka :) chcielibyśmy synka - Szymon , Wojciech , Mikołaj albo Bartosz , a jak druga córka to będzie Zosia ( po mojej żyjącej prababci) . Jestem w 3 ciąży ,ale pierwsza poronilam.

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

A ja póki co leżę i czekam az mi plamienie przejdzie :( ale mam takiego fuksa, że mąż jest nauczycielem i właśnie zaczęły mu się ferie, więc przynajmniej nie muszę się zajmować domem... chociaż on takich ferii się chyba nie spodziewał :p

Hej kochane [emoji4] u mnie dzisiaj drugie testowanie.. powoli tracilam nadzieje, ostatnia kreseczka byla prawie nie widoczna..
1518158553-f6d4e900e21d5a77-aaaaaa.jpeg

Dzisiaj test nr 2 (1 lub 2 dni przed @) blada kreseczka jednak widoczna juz nie tylko przy super swietle [emoji28]
Wstawiam zdj ale nie wiem czy bedzie cos widac [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Widać drugą jak na dłoni! Gratulacje :D

Cześć :) chciałam się przywitać. Co prawda przedwczoraj dołączyłam do forum staraczek, ale wszystko wskazuje na to, że jednak trafię do przyszłych mamusiek szybciej niż planowałam :) jestem Patrycja i jest to moja druga ciąża. Wczoraj wyszedł tylko cień cienia na teście ale objawy mam wszystkie możliwe, niestety. Trzymam kciuki za wszystkie testujace w ten weekend :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry