Margonelka
Fanka BB :)
Wiem....Igorowelove dopisuje plec do listy.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem....Igorowelove dopisuje plec do listy.....
Moze moj tez samych synkow bedzie robil [emoji3][emoji3]Moj maz wycbodzi na to ze tez same te ruchliwe ma.... bo bedzie trzeci synek 200g
Tak ja już tak kupiłam w zeszłym tygodniu i już się przyzwyczajam do niego.dziewczyny czy Wy używacie adapterów do pasów, bądź planujecie używać?
Gratulacje . Co raz więcej mam które będą miały chłopca. U mnie podobnie mąż produkuje tylko chłopców [emoji14]Moj maz wycbodzi na to ze tez same te ruchliwe ma.... bo bedzie trzeci synek 200g
Współczuję. Ja mam zawsze strach jak coś kupuję od kogoś. Ostatnio kupilam leżaczek tiny Love 3 w 1 od babki na olxie. Całe dwa dni chodziłam zestresowana bo zapłaciłam kasę z góry nie mając towaru. Pani twierdziła że inaczej się nie da. Na szczęście babka nie okazała się oszustka. Dziś leżaczek przyjechał.Mam dziś kiepski dzień...
Siedzę i ryczeć mi sie chce.zamowilam parasolkę od baby z OLX i dostałam połamane ***** a mój starszy syn z kolegami wdał się w jakaś szarpaninę...
Mam ochotę powiesić go za jajka a tamta babe oszustkę spalić żywcem na stosie.
Przykry dzień,ale jutro będzie lepiejMam dziś kiepski dzień...
Siedzę i ryczeć mi sie chce.zamowilam parasolkę od baby z OLX i dostałam połamane ***** a mój starszy syn z kolegami wdał się w jakaś szarpaninę...
Mam ochotę powiesić go za jajka a tamta babe oszustkę spalić żywcem na stosie.
No jawłaśnie kombinezon dla Szymka zamówiłam wczoraj i też się pietram,że mnie babka oszuka:/Współczuję. Ja mam zawsze strach jak coś kupuję od kogoś. Ostatnio kupilam leżaczek tiny Love 3 w 1 od babki na olxie. Całe dwa dni chodziłam zestresowana bo zapłaciłam kasę z góry nie mając towaru. Pani twierdziła że inaczej się nie da. Na szczęście babka nie okazała się oszustka. Dziś leżaczek przyjechał.