reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja od początku ciąży cierpię z powodu alergii.Do płukania nosa używam soli fizjologicznej ,a jak już bardzo mi dolega to pod nos maść majerankowa.Gdy mam zatkany nos to wdycham chrzan,bardzo mi pomaga.
W ciąży można normalnie leczyć alergie, nawet trzeba, można brać claritine w tabl oraz przeciwalergiczne krople do nosa i oczu.... ja od wielu lat mam alergie wziewna i chyba bym umarła na samej soli fizjologicznej

reklama
W ciąży można normalnie leczyć alergie, nawet trzeba, można brać claritine w tabl oraz przeciwalergiczne krople do nosa i oczu.... ja od wielu lat mam alergie wziewna i chyba bym umarła na samej soli fizjologicznej
Oooo to dobrze wiedzieć. Ja za 2 tygodnie mam wizytę u alergologa i zastanwiam się co mi powie ;)

Piszemy tu czy na zamkniętej, bo tam też są wpisy :) "a dwóch mogę nie dać rady czytać.
Na zamknietej jest bardziej prywatnie..bo caly internet nie czyta tego....a podczytuja nas nawet faceci :) na zamknietym sa tam dziewczyny ktore juz dluzej znamy...wiele tematow omowilysmy...... na otwartej tez bedziemy pewnie pisac bo wiele nowych mamus dołączy i jak poznamy je lepiej....tak jak siebie juz znamy.... to chętnie zaprosimy na zamknięte

Szalona no to nici z dziewczynki ale wydawało się że będzie dziewczyną.

Jestem padnieta. Mam 10 miesięcznego syna. I wczoraj chodził taki nieobecny, nieco spuchniety na twarzy ale dzisiaj to katar, zalzawione, czerwone oczy. I mąż tak samo. Alergia :( prawdopodobnie syn odziedziczył. Pojechałam do przychodni na wizytę, dostał leki. I mamy obserwowac, bo testy alergiczne będzie można zrobić w wieku 3-4 lat.

reklama
Do góry