reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Boli mnie głowa niesamowicie od rana ... spr ciśnienie i jest ok, nie jestem pewna ale chyba to bol zatok bo boli tak nisko przy pochywalniu sie nasila i ledwo oczami mrugam ale mozliwe ze to zatoki bez kataru? Mam troszke niedrozny nos ale nie lejacy katar. Gardlo czerwone i bolace. Dodatkowo wlasnie spr badania i krew taka sobie z tego co mowi dr google moze wskazywac na infekcje w organizmie ?? Zobacz załącznik 855167
Zobacz załącznik 855169

Jakies spr sposoby na bol zatok? Co mozna brac ?
Sinupret jest bezpieczny, ale najpierw spróbuj plukanie nosa sola fizjologiczna

A pisałaś dr google, że w ciaży jesteś? [emoji14] Bo pewnie dr google się do leukocytów przyczepił, a te w krwi masz w porządku jak na ciążę. Pogooglaj jeszcze te leukocyty w moczu u ciężarnych, ja nigdy nie miałam, więc nie wiem jaka jest norma. Na tę głowę może najpierw weź paracetamol?
Z leukocytami w moczu jest okej jak dla mnie. Też miałam pojedyncze, to mi gin powiedział, że prawdopodobnie mocz był źle pobrany i dostało się trochę śluzu. Gdyby były liczne wtedy trzeba by się było martwić [emoji6]

A pisałaś dr google, że w ciaży jesteś? [emoji14] Bo pewnie dr google się do leukocytów przyczepił, a te w krwi masz w porządku jak na ciążę. Pogooglaj jeszcze te leukocyty w moczu u ciężarnych, ja nigdy nie miałam, więc nie wiem jaka jest norma. Na tę głowę może najpierw weź paracetamol?
Mi lekarz na leukocyty w krwi i w moczu sie pytal czy przeziebiona bylam [emoji14] a akurat mnie lapalo

Przesyłka do 30 kg około 15 zł najlepiej to w dwie lub trzy zapakować nie wiem dokładnie jak wygląda ładunek kartoamioblozyc i ściągnąć folią i będzie ok .
Oj niestety nie tak tanio :) ale dziekuje
koleżanka ma próbowac zapakować najlepiej jak się da imwtedy bedziemy wyliczac z dlugosci i szerokosci.

Kup sobie ziołowy lek Sinupret i bierz 3x2.mi zatoki przeszły po 4 dniach a chcieli mi wepchnac antybiotyk. Do tego sól morska do płukania nosa i wdychanie pary z maści majerankową.Ale jest bardzo dobry. Paracetamol na ból głowy.

Boli mnie głowa niesamowicie od rana ... spr ciśnienie i jest ok, nie jestem pewna ale chyba to bol zatok bo boli tak nisko przy pochywalniu sie nasila i ledwo oczami mrugam ale mozliwe ze to zatoki bez kataru? Mam troszke niedrozny nos ale nie lejacy katar. Gardlo czerwone i bolace. Dodatkowo wlasnie spr badania i krew taka sobie z tego co mowi dr google moze wskazywac na infekcje w organizmie ?? Zobacz załącznik 855167
Zobacz załącznik 855169

Jakies spr sposoby na bol zatok? Co mozna brac ?

reklama
Do góry