aspekt
Fanka BB :)
@Margonelka A jaki ten wózek w ogóle i czy Wam się do samochodu zmieści, skoro znajomym nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie to samo usłyszałam.Ja mialam 22, 7... to są wartości w IU/I, każdy lab może mieć inne wartości. Ważny jest wynik w MoMach i to on powinien być zbliżony do 1
Sinupret jest bezpieczny, ale najpierw spróbuj plukanie nosa sola fizjologicznaBoli mnie głowa niesamowicie od rana ... spr ciśnienie i jest ok, nie jestem pewna ale chyba to bol zatok bo boli tak nisko przy pochywalniu sie nasila i ledwo oczami mrugam ale mozliwe ze to zatoki bez kataru? Mam troszke niedrozny nos ale nie lejacy katar. Gardlo czerwone i bolace. Dodatkowo wlasnie spr badania i krew taka sobie z tego co mowi dr google moze wskazywac na infekcje w organizmie ?? Zobacz załącznik 855167
Zobacz załącznik 855169
Jakies spr sposoby na bol zatok? Co mozna brac ?
Moja siostra 8 lat temu maila jakiś krążek.wkladany na szyjka ale co to dokładnie to by trzeba było popytać lekarza.A nie wiem właśnie :/ A jeśli nie szew to kurcze co robią żeby wspomóc tę szyjkę?
Szpital do rozwiązania?
Z leukocytami w moczu jest okej jak dla mnie. Też miałam pojedyncze, to mi gin powiedział, że prawdopodobnie mocz był źle pobrany i dostało się trochę śluzu. Gdyby były liczne wtedy trzeba by się było martwić [emoji6]A pisałaś dr google, że w ciaży jesteś? [emoji14] Bo pewnie dr google się do leukocytów przyczepił, a te w krwi masz w porządku jak na ciążę. Pogooglaj jeszcze te leukocyty w moczu u ciężarnych, ja nigdy nie miałam, więc nie wiem jaka jest norma. Na tę głowę może najpierw weź paracetamol?
Lactacyd ten standardowy od kilku lat uwielbiam go.Dziewczyny czego używacie do higieny intymnej? Miałam lactovaginal, ale skoro się taka grzybica przyplatala, to nie wiem, czy powinnam na coś zmienić?
Mi lekarz na leukocyty w krwi i w moczu sie pytal czy przeziebiona bylam [emoji14] a akurat mnie lapaloA pisałaś dr google, że w ciaży jesteś? [emoji14] Bo pewnie dr google się do leukocytów przyczepił, a te w krwi masz w porządku jak na ciążę. Pogooglaj jeszcze te leukocyty w moczu u ciężarnych, ja nigdy nie miałam, więc nie wiem jaka jest norma. Na tę głowę może najpierw weź paracetamol?
Oj niestety nie tak tanio ale dziekujePrzesyłka do 30 kg około 15 zł najlepiej to w dwie lub trzy zapakować nie wiem dokładnie jak wygląda ładunek kartoamioblozyc i ściągnąć folią i będzie ok .
Boli mnie głowa niesamowicie od rana ... spr ciśnienie i jest ok, nie jestem pewna ale chyba to bol zatok bo boli tak nisko przy pochywalniu sie nasila i ledwo oczami mrugam ale mozliwe ze to zatoki bez kataru? Mam troszke niedrozny nos ale nie lejacy katar. Gardlo czerwone i bolace. Dodatkowo wlasnie spr badania i krew taka sobie z tego co mowi dr google moze wskazywac na infekcje w organizmie ?? Zobacz załącznik 855167
Zobacz załącznik 855169
Jakies spr sposoby na bol zatok? Co mozna brac ?
kolor x4@Margonelka A jaki ten wózek w ogóle i czy Wam się do samochodu zmieści, skoro znajomym nie?