Witaj, a w jakim wieku synowie?
Witaj,
7 lat starszak - we wrzesniu skonczy osiem. urodzilam go sobie w moje urodziny.
Mlodszy ma 16 miesiecy, mialbyc na urodziny meza, ale sie pospieszyl i nie wyszlo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj, a w jakim wieku synowie?
Jestem po.wizycie.wszystko dobrze i.dziewczynka..trzecia. cieszę ze ze zdrowa i w ogolee jakos tak mi szkoda ze to jednak nie chlopak... ale nie mam.co na r zekac
Jestem po.wizycie.wszystko dobrze i.dziewczynka..trzecia. cieszę ze ze zdrowa i w ogolee jakos tak mi szkoda ze to jednak nie chlopak... ale nie mam.co na r zekac
Oj, będzie zgrana ekipa a za jakiś czas dziewczyny nie będą mogły bez siebie żyć. Plus ekonomia jak tu już było wspomniane. No i przede wszystkim - to zdrowa dziewczynka uszy do góry, możecie wybierać imięJestem po.wizycie.wszystko dobrze i.dziewczynka..trzecia. cieszę ze ze zdrowa i w ogolee jakos tak mi szkoda ze to jednak nie chlopak... ale nie mam.co na r zekac
Cesarka ...
1.Takie pytanko do mamusiek które dobrowolnie i same podjęły świadomie decyzję o CC... Żałujecie ?
2.Druga sprawa to czy to prawda że następny poród też już będzie CC że się nie da Sn kolejny raz ?
3. Oraz , że nastepna poród może być za 18 m-cy tj 1,5 roku po pierwszym CC ?
Spoko wymienimy sie dziecmi nikt nie zauważy.... ja pewnie jutro dowiem sie ze 3 chłopak....Jestem po.wizycie.wszystko dobrze i.dziewczynka..trzecia. cieszę ze ze zdrowa i w ogolee jakos tak mi szkoda ze to jednak nie chlopak... ale nie mam.co na r zekac
A czemu na oddzial??Plec poznam pewnie po 15 maja, bo bede przyjeta na oddzial na Polna w Poznaniu.
HeheheAle dużo nas będzie z trojgiem dzieci!
Moja chodzi w ubraniach po bracie. Te typowe chłopięce np. koszule z kołnierzykiem albo spodnie w kant oddałam, ale moja córka autka lubi, więc jakieś zwykłe t-shirty z koparką też nosi. Zresztą, dużo kupowałam uniseksów w odcieniach zieleni albo ze zwierzakami itp. Typowe dziewczęce ubranka czasem dostaje na prezent, część do noszenia na co dzień, a część trzymam jako wyjściowe. Sama kupuję tylko jakieś perełki, którym nie mogę się oprzeć. I uwaga! Ulubiona czapka mojej córki wygląda mniej więcej tak (i jest o jakieś 3 rozmiary za duża, bo brat miał 5 lat jak ją nosił, a ona ma 2):
Spoko wymienimy sie dziecmi nikt nie zauważy.... ja pewnie jutro dowiem sie ze 3 chłopak....
A teoria ze 4 dni przed owulacja to dziewczynka ( bo silniejsze plemniczki) odejdzie do lamusa...