sikorka192
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gorzej z lezeniem w szpitalu w takie upały. Moja mama z bratem miała odklejajace się łożysko i ponad miesiąc spędziła w szpitalu - zrobiono jej cesarke w 8 miesiącu, pod koniec lipca. Do dziś wspomina że czasem musiała zmieniać koszule 3 razy dziennie tak się lepila dosłownie [emoji14] ja to nawet 2-3 dni sobie nie wyobrażam po porodzie w upałyChyba bym wolała tak [emoji14] my właśnie w tych terminach przechodzimy z największymi brzuchami [emoji14] a nieraz we wrześniu jeszcze są upały
Ja to umieralam po porodzie z ciepla, chociaż urodziłam końcem marca... [emoji23] Ale akurat były mega ciepłe dni i myślałam, że nie dociagne do wyjścia [emoji14]Gorzej z lezeniem w szpitalu w takie upały. Moja mama z bratem miała odklejajace się łożysko i ponad miesiąc spędziła w szpitalu - zrobiono jej cesarke w 8 miesiącu, pod koniec lipca. Do dziś wspomina że czasem musiała zmieniać koszule 3 razy dziennie tak się lepila dosłownie [emoji14] ja to nawet 2-3 dni sobie nie wyobrażam po porodzie w upały
A pytasz o ciążowe czy zwykłe? Ja mam ciągle zwykle i super się noszą. Mimo że zwykle to się na brzuszek wysoko naciągają.Czy któraś z Was ma leginsy z lidla? Chodzi mi o jakość i o rozmiarowke czy nue jest zawyzona
No ja też pod koniec marca z pierwszym synkiem i akurat ciepłe dni były (oczywiście skończyły się z wyjściem do domu niestety ) duszno strasznie było ale po otwarciu okien przyjemnie nawet A w listopadzie to się topilam przy wielgasnym kaloryferze [emoji23] jak dzieciaki byly brane do badan to ze wspollokatorka okna musialysmy otwieracJa to umieralam po porodzie z ciepla, chociaż urodziłam końcem marca... [emoji23] Ale akurat były mega ciepłe dni i myślałam, że nie dociagne do wyjścia [emoji14]
Moja to nie chciała okna otwierać nawet jak dzieci zabrali... Tragedia. Jeszcze gości miała co godzinę dosłownie, aż się wkurzyłam i poqiedzialam, że ja chciałabym odpocząć, a tu już siódma wizyta w jeden dzień i godzina 20ta :/No ja też pod koniec marca z pierwszym synkiem i akurat ciepłe dni były (oczywiście skończyły się z wyjściem do domu niestety ) duszno strasznie było ale po otwarciu okien przyjemnie nawet A w listopadzie to się topilam przy wielgasnym kaloryferze [emoji23] jak dzieciaki byly brane do badan to ze wspollokatorka okna musialysmy otwierac
O ciążowe. Wypróbuje i dam znaćA pytasz o ciążowe czy zwykłe? Ja mam ciągle zwykle i super się noszą. Mimo że zwykle to się na brzuszek wysoko naciągają.
Mega wygodne. Świetny materiał. Raczej nie prześwituja, ale ja zawsze mam coś dłuższego by mi pupę przykro.
W moim nie było dziś a w ogóle mają być?O ciążowe. Wypróbuje i dam znać