U mnie dzisiaj na wizycie okazało się, że nie ma wyników badań które robiłam w zeszłym tygodniu. Uroki długiego tygodnia. Więc umówiłam się w przyszłym tygodniu znowu na wizytę. I okazało się że schudłam 0,5 kg więc od początku 2 kg na plusie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście że tak. Ja miałam takie badania zlecone w pierwszej kolejności ( ok 10 tc)Nie wiem, dostałam na HCV, HIV i odczyn Coombsa. Poqiedziala, że powinnam to miała mieć zlecone w pierwszym trymestrze
Od czwartku 10.05A te leginsy ciążowe to nie przypadkiem od 7 czyli od dzisiaj?
25 zł żaden pieniadz. Zobaczymy jak te bd się nosicZdecydowanie brać minimum rozm.mniejsze biorąc pod uwagę ich rozmiarówki.
Ja często też biorę 2 rozmiary,mierzę w domu i później jeden oddaję. Czy to coś dla mnie czy dla dziecka.
Mam leginsy z Biedry z poprzedniej ciąży I strasznie ich nie lubię...mają po bokach w pasie haftki które strasznie "gryzą"
Też chodzę na usg do innego lekarza, ale nie mam nic przeciwko temu.Ja już też przestałam to ogarniać, bo na Usg muszę chodzić do innego, bo w gabinecie nie ma, ale za to zawsze sporo innych badań dostaje. Co przychodnia /lekarz to co innego [emoji15]
A kiedy masz usg? Chciałabym napisać, żebyś była spokojna, ale ja już też zaczynam mocno przeżywać polowkowe badania. Nie wiem co będzie za tydzień o tej porze, chyba zwariuję ale będzie dobrze!Ja bym tylko chciała usłyszeć, że zdrowe...nie chce nawet potwierdzenia płci. [emoji17] dziś poniedziałek. Idę do tej przychodni pogadać o zamianie terminu.
Nie wiem...dopadły mnie tak źle myśli...
A Dzidziolek tak kopie jakby chciał mu wybić z głowy te głupoty [emoji17][emoji17][emoji17]
@Ljanka faktycznie te spodnie co mam to są S 36/38 i są dobre. Nosze 38 normalnie. Kolejny rozmiar to 40/42 chyba.S jest jak m
Mam te same leginsy z biedry i zgadzam się z Tobą w 100 % .Raz ubrałem i leżą, nie da się w nich chodzić tak te haftki " dziubią".Zdecydowanie brać minimum rozm.mniejsze biorąc pod uwagę ich rozmiarówki.
Ja często też biorę 2 rozmiary,mierzę w domu i później jeden oddaję. Czy to coś dla mnie czy dla dziecka.
Mam leginsy z Biedry z poprzedniej ciąży I strasznie ich nie lubię...mają po bokach w pasie haftki które strasznie "gryzą"
Dziękuję. [emoji8]A kiedy masz usg? Chciałabym napisać, żebyś była spokojna, ale ja już też zaczynam mocno przeżywać polowkowe badania. Nie wiem co będzie za tydzień o tej porze, chyba zwariuję ale będzie dobrze!
I ciesz się z kopniakow, teraz jeszcze nie są bolesne