Emol
Fanka BB :)
Czy któraś z Was ma leginsy z lidla? Chodzi mi o jakość i o rozmiarowke czy nue jest zawyzona
S jest jak m
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy któraś z Was ma leginsy z lidla? Chodzi mi o jakość i o rozmiarowke czy nue jest zawyzona
Pojadę na ip bo mąż zaraz będzie.Pewnie jedź. Powiedz, że źle się czujesz, brzuch Cię boli.
Chyba że...po południu ok. 16 wybieram się z młodym na plac zabaw do Anina przy basenie i mogłabym zabrać ze sobą mój detektor tętna...
Jak cos to napisz na priv.
Tak polowkowe. Wiesz chodzę na NFZ i w całej ciąży chyba tylko ze 4 Usg mi przysługują. A, że wszystko inne jest dobrze, to nie będę prywatnie chodzićW sensie polowkowe u innego? Czasem dobrze, żeby zobaczył inny lekarz, może będzie jakiś ok![]()
Widzisz ja niw rozumiem tego działania co na NFZ a co nie. Mi usg robią na każdej wizycie, ale z kolei mam problem z badaniami, bo w tej klinice na jedną wizytę mogła być zlecone maks 3 badania na NFZ. Może temu, że to prywatna klinika z kontraktem, a nie państwowa przychodniaTak polowkowe. Wiesz chodzę na NFZ i w całej ciąży chyba tylko ze 4 Usg mi przysługują. A, że wszystko inne jest dobrze, to nie będę prywatnie chodzić![]()
Ja już też przestałam to ogarniać, bo na Usg muszę chodzić do innego, bo w gabinecie nie ma, ale za to zawsze sporo innych badań dostaje. Co przychodnia /lekarz to co innego [emoji15]Widzisz ja niw rozumiem tego działania co na NFZ a co nie. Mi usg robią na każdej wizycie, ale z kolei mam problem z badaniami, bo w tej klinice na jedną wizytę mogła być zlecone maks 3 badania na NFZ. Może temu, że to prywatna klinika z kontraktem, a nie państwowa przychodnia
Ja bym tylko chciała usłyszeć, że zdrowe...nie chce nawet potwierdzenia płci. [emoji17] dziś poniedziałek. Idę do tej przychodni pogadać o zamianie terminu.Ja też mam jutro wizytę taka zwykla kolejna ale dopiero po 21:00 haha ciemna noc , mój gin ciężko pracuje ehhh.
A 15 go mam USG polowkowe już![]()
Powodzenia na USG dziewczynki żeby już te nasze bobaski pokazały płeć hihihi( ja nie znam dalej )
Tamtą poprzednią dr koniecznie oceń w necie żeby ustrzec inne kobiety przed wizytami u niej.21 maja. Mam nadzieję, że teraz już będzie dobrze. Babka się wydaje na prawdę konkretna, choxiaz to ta sama klinika i ten sam gabinet to po prostu czułam się jak w innym świecie...
Zdecydowanie brać minimum rozm.mniejsze biorąc pod uwagę ich rozmiarówki.Czy któraś z Was ma leginsy z lidla? Chodzi mi o jakość i o rozmiarowke czy nue jest zawyzona