reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Tak polowkowe. Wiesz chodzę na NFZ i w całej ciąży chyba tylko ze 4 Usg mi przysługują. A, że wszystko inne jest dobrze, to nie będę prywatnie chodzić ;)
Widzisz ja niw rozumiem tego działania co na NFZ a co nie. Mi usg robią na każdej wizycie, ale z kolei mam problem z badaniami, bo w tej klinice na jedną wizytę mogła być zlecone maks 3 badania na NFZ. Może temu, że to prywatna klinika z kontraktem, a nie państwowa przychodnia

Widzisz ja niw rozumiem tego działania co na NFZ a co nie. Mi usg robią na każdej wizycie, ale z kolei mam problem z badaniami, bo w tej klinice na jedną wizytę mogła być zlecone maks 3 badania na NFZ. Może temu, że to prywatna klinika z kontraktem, a nie państwowa przychodnia
Ja już też przestałam to ogarniać, bo na Usg muszę chodzić do innego, bo w gabinecie nie ma, ale za to zawsze sporo innych badań dostaje. Co przychodnia /lekarz to co innego [emoji15]

Ja też mam jutro wizytę taka zwykla kolejna ale dopiero po 21:00 haha ciemna noc , mój gin ciężko pracuje ehhh.

A 15 go mam USG polowkowe już :rolleyes:

Powodzenia na USG dziewczynki żeby już te nasze bobaski pokazały płeć hihihi :biggrin2: ( ja nie znam dalej )
Ja bym tylko chciała usłyszeć, że zdrowe...nie chce nawet potwierdzenia płci. [emoji17] dziś poniedziałek. Idę do tej przychodni pogadać o zamianie terminu.
Nie wiem...dopadły mnie tak źle myśli...
A Dzidziolek tak kopie jakby chciał mu wybić z głowy te głupoty [emoji17][emoji17][emoji17]

reklama
Czy któraś z Was ma leginsy z lidla? Chodzi mi o jakość i o rozmiarowke czy nue jest zawyzona
Zdecydowanie brać minimum rozm.mniejsze biorąc pod uwagę ich rozmiarówki.
Ja często też biorę 2 rozmiary,mierzę w domu i później jeden oddaję. Czy to coś dla mnie czy dla dziecka.

Mam leginsy z Biedry z poprzedniej ciąży I strasznie ich nie lubię...mają po bokach w pasie haftki które strasznie "gryzą" :(

Do góry