pysia1986
Fanka BB :)
A gdzie ból stekanie i wszystko to z czym kojarzy mi się poród??? O tak wyszła sobie ??? Ja też tak chce !!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie ból stekanie i wszystko to z czym kojarzy mi się poród??? O tak wyszła sobie ??? Ja też tak chce !!!!!
Nie sama zobacz ile nas jest!!! Ja się martwię jak zdążę Was od jutra nadrabiać jutro rano praca po południu angielski na 20.00 rzęsy wrócę i pewnie zgon zaliczę A kiedy Was przeczytam ??? No dobra może trochę w pracy ale ciiii[emoji41]Ufff Nie leci zywa krew, a Dzieć sie rusza. Szkoda, ze dlugi weekend sie konczy, znowu będe sama siedziec w domu
Powodzenia jutro na wizycieU mnie też się udało bez nacięcia i pęknięcia, myślę, że to duża zasługa regularnych ćwiczen mięśni Kegla
Dziękuję i wzajemniePowodzenia jutro na wizycie
Pisalam wcześniej ale nie wiem czy wam nie umknelo, miała któraś takie objawy???[/QUOTE]Tak. Najczęściej mam z rana. dopóki nie boli, nie ma krwawienia jest ok.[QUOTE="olka90, post: 16618776, member: 180124"
zastanawia mnie jedna rzecz... czasem mam takie chyba skurcze macicy czy coś w tym rodzaju, nie wiem jak to nazwać. Brzuch mnie nie boli tylko wyczuwam taka jakby napiętą macicę,jak położę rękę na brzuchu to normalnie czuję że jest taka jakby napięta i twarda i za chwile puszcza i jest normalna, normalny miękki brzuch. To mogą być te skurcze Braxtona czy jak mu tam?
Wizytę mam w środę więc jeszcze tylko kilka dni i zobaczę bąbelka
Dziękuję [emoji4]Nie mocze nic tylko myje obieram myje. Nie przywiązuje się do rzeczy one mają być dla mnie A nie ja dla nich jak się stepnia to wrzucę. Mnie zależało na tym żeby pół dnia nie składać myć itd i to mam otwieraj jutro i dawaj znać jak smakuje soki można jeszcze sorbety robić ale jeszcze nie doszłam do tego "-)
Ja nie mam tej aplikacji ale wiem, że są takie na telefon by przypominały.Zaczęłam jakiś czas temu, ale cały czas zapominam :/ jakoś nie może mi to wejść w krew. Wiem jakie to ważne i że może później zaprocentowac a i tak wylatuje
Robia lewatywe zazwyczaj, ja zgody nie wyrazilan .. i poki kupy nie ma to obiadu nie dają... u mnie byla ale na drugi dzień... i wole czopki glicerynowe...Sprawdziłam właśnie, że to 0,0% - nie wiedziałam, że są takie wina :-)
A co do wypróżnień - koleżankę trzymali dłużej po każdej cesarce, bo czekali na kupę. Podobno to było bardzo ważne, ale nie wiem dlaczego. Wiem, że po znieczuleniu jest ciężko z tym.
Zmieniałam co jakiś czas mu strony.A one zaczęły wyłazić z niego czy jak odkryłaś?
Tez mam taki...:/
Szeleści ale nie tak żeby przeszkadzało innym.Ja mam z kokosa i jest wg mnie fajny, nic się nie zaleglo. Nie jest głośny, bo podobno ten z gryki słychać jak dziecko się obraca. Tak słyszałam ale czy to prawda, nie wiem.