ewelinka10425
Fanka BB :)
Mogą jeździć w kurtkach jeśli pasy są zapięte pod kurtkaW fotelikach dzieci nie powinny jeździć w kurtkach .....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogą jeździć w kurtkach jeśli pasy są zapięte pod kurtkaW fotelikach dzieci nie powinny jeździć w kurtkach .....
Mogą jeździć w kurtkach jeśli pasy są zapięte pod kurtka
Ten co ja mam jest do meskiej brody[emoji16] jest malutki, chyba z1.5cm ma. Cos takiego: Link do: Philips Multigroom MG1100/16@vihrea Takiego jak do strzyżenia męskiej głowy, czy jakiś mniejszy?
Współczuję. Dużo zdrowia [emoji10]Cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam od lekarz prowadzącego i mam niestety zapalenie płuc i antybiotyk Amotaks . Strasznie się martwię czy z dzidzia wszystko ok bo ruchów jeszcze nie czuje. Nie najlepszy czas na chorowanie ale co zrobić.
Ja tylko jedno zdjęcie wrzuciłam na instagramie, a i tak się zaczęło i właśnie po nim dowiedziałam się co ta moja była przyjaciółka zaczęła opowiadać. Na fejsa nic nie wrzucam póki co, nie czuję takiej potrzeby...A ja mam takie pytanie natury z d....
Błahe.
Pochwaliłyście się brzuszkami na fejsie ?
Ja tego jakoś nie wiem ... czy zrobić.
Mam w głowie jakiś durny zabobon, że któraś pozazdrości i coś się wydarzy złego.
Co za durne myśli......
Cześć dziewczyny. Właśnie wróciłam od lekarz prowadzącego i mam niestety zapalenie płuc i antybiotyk Amotaks . Strasznie się martwię czy z dzidzia wszystko ok bo ruchów jeszcze nie czuje. Nie najlepszy czas na chorowanie ale co zrobić.
Ja tylko jedno zdjęcie wrzuciłam na instagramie, a i tak się zaczęło i właśnie po nim dowiedziałam się co ta moja była przyjaciółka zaczęła opowiadać. Na fejsa nic nie wrzucam póki co, nie czuję takiej potrzeby...
Ja jeszcze nie pochwalilam się ze synka w listopadzie urodziłam; P ale ja jakoś zadko korzystam, czasem tylko przejrzę - używam głównie ze względu na messengera. Ale myślę ze jeśli korzystasz z fb regularnie i do tej pory wstawialas swoje zdjęcia to czemu nie - no chyba ze masz opory to nie powinnaś tego robić na siłęA ja mam takie pytanie natury z d....
Błahe.
Pochwaliłyście się brzuszkami na fejsie ?
Ja tego jakoś nie wiem ... czy zrobić.
Mam w głowie jakiś durny zabobon, że któraś pozazdrości i coś się wydarzy złego.
Co za durne myśli......
Ja też, ale kilku znajomych tam mamJa nie zsynchronizowałam fejsa z insta.
Kurde jaka ja techniczna