reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Przyznam się już ze zrobiłam już zakupy wyprawkowe. Sporo zostało mi po synku więc tylko dobieralam czego brakuje. Np kilka flanel, prześcieradła oraz rzeczy higieniczne typu podkłady chlonne pod pupę po porodzie, wkładki laktacyjne, podpaski poporodowe... zostało mi do kupienia za miesiąc kilka ubranek do szpitala, łóżko dla starszaka bo musi odstąpić swoje mlodszemu rodzenstwu i jeszcze kilka głupot. Ale łóżko i materac będzie najbardziej kosztowne. :)
O kurcze,fajnie :) Ja mam raptem pare rzeczy,plus te,które koleżanka kupiła mi w UK,ale to na moje oko juz na większego dzidzia:) Orientuję sie mniej więcej jaki bym chciałą wózek lub jakie łóżeczko,ale póki co nic więcej :p W wakacje bedę myślała :)

Tak w ogóle,dzień dobry :)

dziewczyny mój detektor z ali doszedł! :D nie mogę się doczekać aż wrócimy i wypróbuję to cudo ;)
Super. Daj znać jak działa.
Ja chciałam zamówić bo ostatnio świrowałam, że nie czuję ruchów...
wczoraj ginowi powiedziałam a on zasugerował, że jak mam schizy to żebym do niego wpadała posłuchać serduszka między pacjentkami.
Pracuję w budynku na przeciwko jego gabinetu stąd ten pomysł...miło z jego strony że to zaproponował :) :)

wczoraj ginowi powiedziałam a on zasugerował, że jak mam schizy to żebym do niego wpadała posłuchać serduszka między pacjentkami.
Pracuję w budynku na przeciwko jego gabinetu stąd ten pomysł...miło z jego strony że to zaproponował :) :)
Bardzo fajnie z jego strony :) na pewno bedziesz duzo spokojniejsza:)

Dziewczyny widziałam,że robicie badania których ja nie mam - żelazo, czy witamina D3. Patrzę na kalendarz badań w ciąży i na NFZ nie zlecają takich badań. Czy Wy prywatnie sobie takie badania robicie dla siebie czy że wskazania lekarza?
Ja gdyby nie zawyżony wynik glukozy badalabym teraz tylko mocz.
Ja wszystkie mam prywatnie ale wit D sama chciałam skontrolować norma do 30 ja mam 26 więc profilaktycznie biorę i więcej na słońcu latam..

no ja też mam schizy że ruchów znów nie czuję, niemal całe dnie spędzam spacerując, tutaj jest boskie powietrze <3

Łóżko od rana i serial.
La Casa del papel. Polecam :)
IMG_20180501_075148_217.jpg

Załączniki

• IMG_20180501_075148_217.jpg
    IMG_20180501_075148_217.jpg
    575,1 KB · Wyświetleń: 271
reklama
Do góry