reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A u mnie dziś niespodzianka, okazało się że mój brat będzie miał dziecko:) na początku się przeraziłam ale podejrzewałam że coś jest na rzeczy bo się podpytywał gdzie do lekarza chodzę... a przeraziłam się bo on ma 22 lata a dziewczyna 19. Z drugiej strony pomyślałam że sobie poradzą, on ogarnięty jest, spokojny, nie łazi po imprezach, nie pije, prace ma. Jakoś będzie:)

reklama
19t5d
U mnie już widać bardzo. 4kg na +
2018-04-26%2023.42.28.jpg

Załączniki

• 2018-04-26%2023.42.28.jpg
    2018-04-26%2023.42.28.jpg
    82,2 KB · Wyświetleń: 504
Witam z rana:rofl:
Wczoraj i dziś Was nadrabialam bo tylko jeden dzień nie bylam a tu znowu ze 39 stron:szok: i dopiero teraz dogonilam :)
U mnie wizyta z usg każda 120zł więc da sie przeżyć no i co trzy tygodnie ale to fajnie bo częściej widzę dzidziola :D
Wczoraj jeździłam robić krew i mocz i cały dzień zakupy:biggrin2:
Teraz mam wizyte 2maja już nie mogę się doczekać:)

Ech....no nie pamiętam kto ile ma tu lat [emoji6] Faktycznie jest to problem. Ale też mogę popytać tylko napisz dla przypomnienia z której strony Warszawy jesteś.
Mam tam i rodzinę i znajomych...kto wie...może jednak okaże się to gdzieś blisko Ciebie.
Jestem z wawra. Może być Wawer, Praga południe, północ, Rembertów, wesoła.

reklama
Hej dziewczyny. Na szczęście rewolucje żołądkowe mi już przeszły i apetyt nawet wrócił. Myślę, że coś mi po prostu zaszkodziło. Właśnie widziałam w informacjach, że LOT planuje strajk na 1go maja - dobrze, że mam bilety na niedzielę, bo byłby ładny stres. Dzisiaj w Holandii Dzień Króla, więc pewnie pojedziemy na paradę do miasta :) dobrego dnia brzuchatki :)

Do góry