reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A pewnie na NFZ chodzisz teraz tak ?
No słabe to jest że nie miałas USG a następna wizyta tak późno ??? :eek:

Ja mam co 3 tygodnie średnio ale prywatnie i na każdej usg robi , ale pewnie tak często mam bo kasę na tym robi ...

A swoją drogą ? Do dziewczyn prywatnie ktore chodzą , jak macie zawsze USG to zawsze drukuje Wam zdjęcie z wizyty bobasa ??? :confused:
Z wizyt prywatnych po 2 zdjecia na ..ale pierwsze wizyty to 1 zdjecie.... abpitem dostawalam kilka... bo dzidzia wieksza...

Na nfz zawsze tylko 1

reklama
W ogóle czuję się taka "nadmuchana". Bardzo boję się że za dużo przytyje. Waga wyjściowa 56 a już jest prawie 59:szok:

U mnie rano mniejszy. Po poludniu już troszkę widać, zobaczcie.
Photo_1524751713372-2.jpg

Załączniki

• Photo_1524751713372-2.jpg
    Photo_1524751713372-2.jpg
    1,9 KB · Wyświetleń: 355
Właśnie odnalazłam kartę z pierwszej ciąży tam niby waga wyjściowa 54.7 ale do 60 dobilam pod koniec czerwca. A teraz nie ma jeszcze maja a mi 1 kg do 60 brakuje. Masakra. Nie wiem jak Wy, ale ja w ogóle nie czuje się atrakcyjnie. Mam nadzieję że nie przekrocze 70 kg

A u mnie juz widać .... wieczorem to juz w ogole ☹️☹️ spodnie tylko ciążowe w poprzedniej ciazy w 5 mies to talia osy nic zupelnie ehh czyli jednak w drugiej ciazy szybko jedna po drugiej brzuch widac duzo wczesniej u mnie sie sprawdzilo, tzn ze w ogole brzuch bedzie wiekszy skoro wychodzi wczesniej?

A u mnie juz widać .... wieczorem to juz w ogole ☹️☹️ spodnie tylko ciążowe w poprzedniej ciazy w 5 mies to talia osy nic zupelnie ehh czyli jednak w drugiej ciazy szybko jedna po drugiej brzuch widac duzo wczesniej u mnie sie sprawdzilo, tzn ze w ogole brzuch bedzie wiekszy skoro wychodzi wczesniej?
Matko oby nie! U mnie w pierwszej pokazał się ok 21 tyg, aleee jak już się pokazał to był ogromny! Nie wyobrażam sobie teraz jeszcze wiekszego

reklama
Do góry