reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Jak to mąż decyduje O płci? Serio? Ja zawsze chciałam chłopca jak okazały się wszystkie problemy to to już przestało mieć znaczenie dziś zadzwoniłam zaryczana do mamy ona jeszcze dobrze nie wiedziała o co chodzi ale też zaczęła ryczec. Później zadzwoniłam do teściowej i zupełnie inne podejście albo zadzwoniłam nie w moment ( ona ogólnie jest dziwna). Jak ma się córkę to z nią się wszystko na nowo przeżywa z synem jest inaczej pewnie też są super relacje ale jak patrzę na relacje mojego męża i jego matki to masakra oni nawet rozmawiać że sobą nie potrafią za to Tesciu super człowiek. Ale mnie dziś na pisanie wzięło ja nie mogę w domu siedzieć bo Was zamecze opowieściami na forum;-)
Plemnik odpowiada za płeć [emoji3]

Nie ktoś nam kotkę podrzucił w zimie no i ją przyjęliśmy a teraz nam zrobiła taką niespodziankę:errr: no ale jak tylko je odchowa to czeka ją sterylizacja bo koty mogą mieć ciągle dzieci :errr:

To dobrze ze znalazła sobie odpowiedzialny domek [emoji173]️
To czeka was wychowanie 3 maluszków i znalezienie im domku, powodzenia !!!!!! Ja właśnie muszę się zainteresować terminem na kastrację mojego psa bo zaczął nam sikać na różne rzeczy nie w domu na szczęście ale jak np siedzimy na grillu to potrafi obsikać torebkę koleżance, plecak, reklamówkę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@monami o ja, no to slabo troche, domyslam sie, ze nikt nie jest z tego szczesliwy

@Katrina33 slodkosci, lubie kotki, ale nie mamy warunkow dla kota, wogole chcialabym zwierzatko i bedzie chomik, syn sobie wymyslil, mialy byc rybki, ale wymiana wody i wielkosc akwarium nas troche przytloczyla - wiec bedzie chomik - piorunek

A gdzie dokladnie przyjmuje , prywatnie czy nfz ??

Ja ogolnie nie mam jakiegos nacisku , zeby prowadził mnie lekarz w szpitalu , ktorym bede rodzic. Mialam takie plany, ale ile sie nasluchalan , ze ludzie placili za prywatne wizyty a potem ich lekarza akurat przy porodzie i tak nie bylo.... dlatego jak sie uda to fajnie, a jak nie to jakos przezyje ;)

Tak z ciekawości, Czy wszystkie was prowadza lekarze , którzy beda w szpitalu przy porodzie ??
Moja ginekolog pracuje w Rudzie Slaskiej, podobno niedawno tam nowy trakt porodowy otwarli więc się cieszę bo warunki podobno bardzo dobre

Ja będąc u lekarza dzisiaj zostałam zaczepiona przez pielęgniarkę - spytała czy nie jestem szkoła rodzenia bo u nich jest możliwość. Później przyszła położna i dała na siebie namiary. Kazała dzwonić w 21 tygodniu- najlepsze, ze będę miała zajęcia indywidualne[emoji846]fajnie, po 10 latach przyda się odświeżyć wiedzę i na nowo się różnych rzeczy nauczyć
Ja dziś byłam na warsztatach "Mamo to ja " dość ciekawe te wykłady. Też poszłam specjalnie by sobie odświeżyć co nieco [emoji6] i nowinek się dowiedzieć. Długo to trwało ale było ciekawie.

reklama
Do góry