@pat&mom ogladasz na instagramie Maje Bohosiewicz?
Czasami pewnie chodzi Ci o dzidziutka ? Eee to niestety mój był pierwszy ochrzczony dzidziutkuem 4 lata temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@pat&mom ogladasz na instagramie Maje Bohosiewicz?
Tak dzidziutek mi sie z Maja kojarzy heheCzasami pewnie chodzi Ci o dzidziutka ? Eee to niestety mój był pierwszy ochrzczony dzidziutkuem 4 lata temu
Cały dzień praktycznie na podwórku, tak pięknie było że telefon poszedł w kąt [emoji173]Wchodze...a tu tylko 5 stron do nadrobienia... opowiadac gdzie bylyscie?
Jak to czytam to się strasznie cieszę że studia mam już za sobą. Szanuję ludzi robiących doktoraty itd ale dla mnie już 5 lat studiów to było wystarczajaco i praca była dla mnie jak zbawienie a dziennie studiowałam, włącznie z magisterka gdzie na szczęście był taki luz że prace w pełnym wymiarze łączyłam ze studiami...Ja też byłam na uczelni ale tylko 2,5 h... A jutro niestety na 8
Co do porodu to rodziłam SN - poród wywoływany był w 36 tc bo mało wód było... Męczyłam się strasznie w końcu po 12h dostałam znieczulenie bo już nie miałam siły współpracować. Jak czytam, że któraś z Was pisała, że to nie był najgorszy ból w życiu to zazdroszczę... Ja nie pamiętam nic gorszego. Puki co nie mam wskazań do CC ale jeszcze nie byłam u okulisty. Szczerze chciałabym CC, boję się ale jednak jak sobie przypinam ten koszmar to słabo mi się robi
Ja mam meble przygotowane moje licealne, idealnie się nadadzą do pokoju dla niemowlaka bo musimy caly nowy dom urządzić jak najniższym kosztem. Bardzo mi ten komplet się podoba bo podszedl by i do chłopca i do dziewczynki. Z tego co piszecie to się pomiesci wszystko na spokojnie jeszcze moje ciuchy wejdą. A te meble bardzo tanie były, zdjęcia poglądoweWystarczy komoda z Ikea na 3 szuflady. Taka za chyba 230 zł. Przynajmniej mi wystarczyła
Uwielbiam ten styl mebli. [emoji4]Ja mam meble przygotowane moje licealne, idealnie się nadadzą do pokoju dla niemowlaka bo musimy caly nowy dom urządzić jak najniższym kosztem. Bardzo mi ten komplet się podoba bo podszedl by i do chłopca i do dziewczynki. Z tego co piszecie to się pomiesci wszystko na spokojnie jeszcze moje ciuchy wejdą. A te meble bardzo tanie były, zdjęcia poglądowe
Zobacz załącznik 849152Zobacz załącznik 849153
Połaziłam dziś trochę...bo piękna pogoda. ..tyle, że u mnie wietrzna...Ale wiele razy po schodach góra dół 4 piętro. Chyba z 8 razy wchodziłam...już rachubę straciłam. Teraz leżę bo mnie boli brzuszek na dole z prawej strony [emoji17] kłuje...bardzo. pierwszy raz tak mam.
Czuję jak Maleństwo kopie...i też w to miejsce co chwile....o rety...nie wiem co myśleć.
Wizyta w poniedziałek rano.
Dziękuję. Tak...już czuję od zeszłej soboty. To moje drugie dziecko. A zaczęłam czuć w 18 tygodniu. Mam termin na 24.09 więc trochę mam starszą ciążę. [emoji4] Też niedługo poczujesz te piękne ruchy.Nie martw się . Ja też ostatnio po spacerze jakoś się gozej czułam , pobolewania miałam z prawej strony ale nie brzucha a krocza czy czegoś... Może się zmęczyłas jednak ? A to już czujesz bobasa ? Ja czekam z niecierpliwością jakie to uczucie ... To moje 1 dziecko
Cały dzień praktycznie na podwórku, tak pięknie było że telefon poszedł w kąt [emoji173]
Dziękuję. Tak...już czuję od zeszłej soboty. To moje drugie dziecko. A zaczęłam czuć w 18 tygodniu. Mam termin na 24.09 więc trochę mam starszą ciążę. [emoji4] Też niedługo poczujesz te piękne ruchy.
Z pierwszym dzieckiem czułam od 19.