monami
Fanka BB :)
Dziewczyny szybciej ruchy się wyczuwa jak łożysko jest na przedniej czy tylnej ścianie macicy?
Tylniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny szybciej ruchy się wyczuwa jak łożysko jest na przedniej czy tylnej ścianie macicy?
Tylniej
No ja też mam na przedniej.Łoo to troche zejdzie [emoji23]
Mi lekarz powiedział na prenatalnych ze zawsze pozostaje 5% niepewności, dlatego sa takie kobiety ze robią dodatkowo Nifty - wtedy podobno 1% niepewności zostaje. Niestety po za zespołem dawna sa jeszcze inne problemy które mogą nas spotkac, np. podczas porodu, ale pamietajmy ze jednak duża większość dzieci rodzi się całkowicie zdrowych[emoji846]
Kajetan? Myślę właśnke o imieniu Kajetan-Kajtek. Starszy to Szymek.Kajt miał być Antosiem nie wybaczyłabym sobie tego teraz chyba
Cześć, dziewczyny podczytuję Was od dłuższego czasu, ale chyba dopiero teraz na dobre zaczynam wierzyć w tę moją ciążę i w jej szczęśliwe zakończenie Więc postanowiłam dołączyć Mam 28 lat, tp na 10 października, aktualnie 16 tydzień w toku Będzie córeczka (wiemy na pewno, bo robiliśmy test harmony), a starania trwały dłuuuuuuuuuugie 3,5 roku... Pozdrawiam
Cześć, dziewczyny podczytuję Was od dłuższego czasu, ale chyba dopiero teraz na dobre zaczynam wierzyć w tę moją ciążę i w jej szczęśliwe zakończenie Więc postanowiłam dołączyć Mam 28 lat, tp na 10 października, aktualnie 16 tydzień w toku Będzie córeczka (wiemy na pewno, bo robiliśmy test harmony), a starania trwały dłuuuuuuuuuugie 3,5 roku... Pozdrawiam
A do mnie nadal nie dociera.... jak widze nq usg..super...rzeczywiscie bede mama..a jak tydzien nie widze to mam watpliwoscu az do kolejnego badania... dziwne toNo witamy w sumie Cię rozumiem , do mnie też dopiero jakoś nie dawno dotarło że będę mamą hihi , też mam 16 tc aktualnie.
Jak tak patrzę na te koszta żłobków to masakra. U mnie chyba wszystkie żłobki i przedszkola w mieście są dofinansowywane ze środków urzędu miasta - również po czesci prywatne. Synek chodził właśnie do takiego prywatnego - to wychodziło coś ok 320 zl + wyżywienie 1, 7 zl za dzień.