reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Tak, wiesiołek od pierwszego dnia cyklu do owulacji się pije.
Dziękuję - właśnie nie byłam pewna a kiedyś dawno temu brałam 1cykl pamiętam :)
Dziewczyny, które biorą wiesiołek - jaką dawkę bierzecie🤔 Ja chyba 3000mg jeśli mnie pamięć nie zawodzi. Jeju już tyle tych supli, że człowiek nie ogarnia😂
Jutro przyjdzie okres albo i dziś... I niech ta ovu będzie w godzinach rannych, przedpopoludniowych, bo mam swoją teorię😂
Dziewczyny, które ujrzał podwójne kreseczki powinny dostać po pupie za brak fotek ciemniejących kreseczek 🤪 proszę mi się poprawić 😆

reklama
U mnie tak jest często w okolicach owulacji ;) Chwilę przed/w trakcie/do dwóch-trzech dni po.

Można mi wpisać 🩸

O kurcze, LH trochę mi podskoczyło na testach ale wciąż beż rewelacji bo 0.21, zrobię jeszcze wieczorem i bardziej się skupię w obserwacji 😱 właśnie sobie przypomniałam że w pierwszej ciąży PIK miałam 26go a @ 14. W tym cyklu też miałam @ 14go a dziś już 24, zaczynam panikowac 😅🤣

O kurcze, LH trochę mi podskoczyło na testach ale wciąż beż rewelacji bo 0.21, zrobię jeszcze wieczorem i bardziej się skupię w obserwacji 😱 właśnie sobie przypomniałam że w pierwszej ciąży PIK miałam 26go a @ 14. W tym cyklu też miałam @ 14go a dziś już 24, zaczynam panikowac 😅🤣
Ja w okolicach owulacji robię testy po 3 razy dziennie, bo nagle w ciągu jednego dnia potrafi się z 0.11 zrobić 0.88 😅😅

reklama
Jestem po wizycie - stan bez zmian, endo z 6mm zeszło na 5. Pęcherzyk cały czas 10mm. Jak więc pisałam wcześniej i po wynikach hormonów (które są na podobnym, choć ciut niższym poziomie niż ostatnio) - nie spodziewałam się nic innego. Wiec mam nadzieje, że do piątku dostanę, kolejną w tym miesiącu @, żeby szybko zacząć sensowny kolejny cykl ;)

Do góry