reklama
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
@nieznośne_poplątanie jak się czujesz? Jak badanie?
Dziękuję, że pytacie. Czuję się już fizycznie okej, psychicznie trochę gorzej. Prawy jajowód drożny, przy nim bolało tylko trochę. Lewy niestety zupełnie niedrożny i tutaj bolało bardzo, zwłaszcza przy kolejnej próbie "przepłukania" go. Najmniej nieprzyjemne było chyba zakładanie cewnika. Dobrze, że chociaż pęcherzyk dominujący jest w prawym jajniku, więc zawsze to jakaś większa szansa w tym miesiącu. Ogólnie rzecz biorąc podłamało mnie to strasznie, więc sobie teraz siedzę i płaczę.O to samo miałam właśnie zapytać
anyżowa
O matko... przykro mi z powodu Twojego nastroju i lewego jajowodu... czy istnieje jakaś szansa, żeby to w przyszłości "przetkać"?Dziękuję, że pytacie. Czuję się już fizycznie okej, psychicznie trochę gorzej. Prawy jajowód drożny, przy nim bolało tylko trochę. Lewy niestety zupełnie niedrożny i tutaj bolało bardzo, zwłaszcza przy kolejnej próbie "przepłukania" go. Najmniej nieprzyjemne było chyba zakładanie cewnika. Dobrze, że chociaż pęcherzyk dominujący jest w prawym jajniku, więc zawsze to jakaś większa szansa w tym miesiącu. Ogólnie rzecz biorąc podłamało mnie to strasznie, więc sobie teraz siedzę i płaczę.
Czy lekarz coś mówił w tym temacie?
Bolilol
ojej, a od czego to?Ja dzisiaj niezbyt dobrze się czuję, boli brzuch, rozdrażniona jestem , bolą mnie lędzwie, jajniki, brzuch mam jak balon i w ogóle jakaś taka nie do życia.
Mam nadzieję, że Wy macie się lepiej
Bolilol
rety, kochana, tak mi przykro! Pamiętaj tylko proszę, że zdarza się przechwytywanie jajeczka, więc owulacja po lewej stronie nie oznacza straconego cyklu!Dziękuję, że pytacie. Czuję się już fizycznie okej, psychicznie trochę gorzej. Prawy jajowód drożny, przy nim bolało tylko trochę. Lewy niestety zupełnie niedrożny i tutaj bolało bardzo, zwłaszcza przy kolejnej próbie "przepłukania" go. Najmniej nieprzyjemne było chyba zakładanie cewnika. Dobrze, że chociaż pęcherzyk dominujący jest w prawym jajniku, więc zawsze to jakaś większa szansa w tym miesiącu. Ogólnie rzecz biorąc podłamało mnie to strasznie, więc sobie teraz siedzę i płaczę.
Przytulam Cie mocno, odpoczywaj
anyżowa
Powiem Ci, że aż mnie głowa rozbolała jak przeczytałam Twojego postaDziękuję, że pytacie. Czuję się już fizycznie okej, psychicznie trochę gorzej. Prawy jajowód drożny, przy nim bolało tylko trochę. Lewy niestety zupełnie niedrożny i tutaj bolało bardzo, zwłaszcza przy kolejnej próbie "przepłukania" go. Najmniej nieprzyjemne było chyba zakładanie cewnika. Dobrze, że chociaż pęcherzyk dominujący jest w prawym jajniku, więc zawsze to jakaś większa szansa w tym miesiącu. Ogólnie rzecz biorąc podłamało mnie to strasznie, więc sobie teraz siedzę i płaczę.
Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe.
Nie jestem dobra w pocieszenia i wiem, że musisz przetrawić to wszystko, więc pozwól sobie na to.
Nie zapominaj, że nawet jeśli okaże się, że ten lewy jajowód nie będzie czynny, to jest jeszcze 2gi w pełni sprawny, i też znamy nawet historie z forum o przechwyconych jajeczkach.
przytulam
Avy
Smutno mi, że wynik nie jest jakiś super. Ale nie ma się co załamywać, bo jeden jajowód masz drożny. Poza tym może właśnie udało Ci się znaleźć przyczynę problemów.Dziękuję, że pytacie. Czuję się już fizycznie okej, psychicznie trochę gorzej. Prawy jajowód drożny, przy nim bolało tylko trochę. Lewy niestety zupełnie niedrożny i tutaj bolało bardzo, zwłaszcza przy kolejnej próbie "przepłukania" go. Najmniej nieprzyjemne było chyba zakładanie cewnika. Dobrze, że chociaż pęcherzyk dominujący jest w prawym jajniku, więc zawsze to jakaś większa szansa w tym miesiącu. Ogólnie rzecz biorąc podłamało mnie to strasznie, więc sobie teraz siedzę i płaczę.
Jak trochę odpoczniesz to pogadamy o laparoskopii.
Trzymaj się! I pamiętaj, że cokolwiek się dzieje to masz nas i staniemy na głowie, żeby Ci pomóc!
anyżowa
To moje typowe symptomy przed okresem niestety.ojej, a od czego to?
PierwszaFasolka2020
Czyli nie udało się go przepłukać? Bardzo mi przykro, ze musiałaś to wytrzymać dostałaś jakieś zalecenia na przyszłość? Jakieś sensowne podsumowanie tego zabiegu, co się udało a co się nie udało i dlaczego?Dziękuję, że pytacie. Czuję się już fizycznie okej, psychicznie trochę gorzej. Prawy jajowód drożny, przy nim bolało tylko trochę. Lewy niestety zupełnie niedrożny i tutaj bolało bardzo, zwłaszcza przy kolejnej próbie "przepłukania" go. Najmniej nieprzyjemne było chyba zakładanie cewnika. Dobrze, że chociaż pęcherzyk dominujący jest w prawym jajniku, więc zawsze to jakaś większa szansa w tym miesiącu. Ogólnie rzecz biorąc podłamało mnie to strasznie, więc sobie teraz siedzę i płaczę.
reklama
PierwszaFasolka2020
A co to jest przechwytywanie jajeczka? Wybaczcie mi moja niewiedzę.