reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Tak, wiesiołek od pierwszego dnia cyklu do owulacji się pije.
Dziękuję - właśnie nie byłam pewna a kiedyś dawno temu brałam 1cykl pamiętam :)
Dziewczyny, które biorą wiesiołek - jaką dawkę bierzecie🤔 Ja chyba 3000mg jeśli mnie pamięć nie zawodzi. Jeju już tyle tych supli, że człowiek nie ogarnia😂
Jutro przyjdzie okres albo i dziś... I niech ta ovu będzie w godzinach rannych, przedpopoludniowych, bo mam swoją teorię😂
Dziewczyny, które ujrzał podwójne kreseczki powinny dostać po pupie za brak fotek ciemniejących kreseczek 🤪 proszę mi się poprawić 😆

reklama
U mnie tak jest często w okolicach owulacji ;) Chwilę przed/w trakcie/do dwóch-trzech dni po.

Można mi wpisać 🩸

O kurcze, LH trochę mi podskoczyło na testach ale wciąż beż rewelacji bo 0.21, zrobię jeszcze wieczorem i bardziej się skupię w obserwacji 😱 właśnie sobie przypomniałam że w pierwszej ciąży PIK miałam 26go a @ 14. W tym cyklu też miałam @ 14go a dziś już 24, zaczynam panikowac 😅🤣

O kurcze, LH trochę mi podskoczyło na testach ale wciąż beż rewelacji bo 0.21, zrobię jeszcze wieczorem i bardziej się skupię w obserwacji 😱 właśnie sobie przypomniałam że w pierwszej ciąży PIK miałam 26go a @ 14. W tym cyklu też miałam @ 14go a dziś już 24, zaczynam panikowac 😅🤣
Ja w okolicach owulacji robię testy po 3 razy dziennie, bo nagle w ciągu jednego dnia potrafi się z 0.11 zrobić 0.88 😅😅

reklama
Jestem po wizycie - stan bez zmian, endo z 6mm zeszło na 5. Pęcherzyk cały czas 10mm. Jak więc pisałam wcześniej i po wynikach hormonów (które są na podobnym, choć ciut niższym poziomie niż ostatnio) - nie spodziewałam się nic innego. Wiec mam nadzieje, że do piątku dostanę, kolejną w tym miesiącu @, żeby szybko zacząć sensowny kolejny cykl ;)

Do góry