reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

amh nie jest źle, ale dupy nie urywa. A badałas może Wit D ostatnio? Jej niedobór może obniżać amh.

Chociaż ja mówiąc szczerze jakoś mało ufam amh ostatnio. Jakoś tak za duzo przypadków, gdy się rozjeżdża z faktycznym stanem rezerwy jajnikowej.

Więc Kosinko dopóki nie jest jakieś drastycznie obniżone albo wywalone w kosmos, to bym chyba już nie przywiązywała do niego wielkiej wagi ;)
Nie badałam wit D. Chociaż podejrzewam, że mogę mieć niedobory ze względu na posiadane mutacje.

reklama
amh nie jest źle, ale dupy nie urywa. A badałas może Wit D ostatnio? Jej niedobór może obniżać amh.

Chociaż ja mówiąc szczerze jakoś mało ufam amh ostatnio. Jakoś tak za duzo przypadków, gdy się rozjeżdża z faktycznym stanem rezerwy jajnikowej.

Więc Kosinko dopóki nie jest jakieś drastycznie obniżone albo wywalone w kosmos, to bym chyba już nie przywiązywała do niego wielkiej wagi ;)
Dokładnie tak, jak mówi Bolilol - podpisuje się pod tym obiema rękami ;)

A dziekuję, dzisiaj chyba ok. Na razie przeziębienie i ból brzucha trochę odpuściły ;)

Czy dobrze pamiętam, że masz dzisiaj wizytę u gina? Udało Ci się pokłuć rano?
Cieszę się, że czujesz się lepiej :)

Dobrze pamiętasz. Badanie ogarnięte (zrobiłam tylko proga i estradiol), czekam na wyniki. Ale ten cykl jest u mnie bardzo dziwny - w poprzednim tygodniu środa wieczór/czwartek/piatek czułam silne bóle obu jajników. Od sobotniego wieczora do niedzieli byłam pewna, że okres przyjdzie następnego dnia (miewałam już 15-dniowe cykle), a wczoraj miałam kłujące bóle w macicy lub gdzieś w jej okolicy. Za cholerę do niczego to niepodobne, więc raczej z tego cyklu niewiele wyłuskamy 🤷‍♀️

W czwartek rano zrobię wymazy (mam nadzieje, że do tego czasu nie zacznę krwawić 😅) i jakoś to pójdzie dalej ;)

Hej dziewczyny, jestem przed owulacją ale od wczoraj czuje dyskomfort po prawej stronie w okolicy jajnika. Takie tempe mroczki i kłucia. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi. Czy Wam też coś podobnego się objawia? Jestem 10dc, cykl 32dniowe 🤔

reklama
Hej dziewczyny, jestem przed owulacją ale od wczoraj czuje dyskomfort po prawej stronie w okolicy jajnika. Takie tempe mroczki i kłucia. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi. Czy Wam też coś podobnego się objawia? Jestem 10dc, cykl 32dniowe 🤔
U mnie tak jest często w okolicach owulacji ;) Chwilę przed/w trakcie/do dwóch-trzech dni po.

Można mi wpisać 🩸

Do góry