reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

amh nie jest źle, ale dupy nie urywa. A badałas może Wit D ostatnio? Jej niedobór może obniżać amh.

Chociaż ja mówiąc szczerze jakoś mało ufam amh ostatnio. Jakoś tak za duzo przypadków, gdy się rozjeżdża z faktycznym stanem rezerwy jajnikowej.

Więc Kosinko dopóki nie jest jakieś drastycznie obniżone albo wywalone w kosmos, to bym chyba już nie przywiązywała do niego wielkiej wagi ;)
Nie badałam wit D. Chociaż podejrzewam, że mogę mieć niedobory ze względu na posiadane mutacje.

reklama
amh nie jest źle, ale dupy nie urywa. A badałas może Wit D ostatnio? Jej niedobór może obniżać amh.

Chociaż ja mówiąc szczerze jakoś mało ufam amh ostatnio. Jakoś tak za duzo przypadków, gdy się rozjeżdża z faktycznym stanem rezerwy jajnikowej.

Więc Kosinko dopóki nie jest jakieś drastycznie obniżone albo wywalone w kosmos, to bym chyba już nie przywiązywała do niego wielkiej wagi ;)
Dokładnie tak, jak mówi Bolilol - podpisuje się pod tym obiema rękami ;)

A dziekuję, dzisiaj chyba ok. Na razie przeziębienie i ból brzucha trochę odpuściły ;)

Czy dobrze pamiętam, że masz dzisiaj wizytę u gina? Udało Ci się pokłuć rano?
Cieszę się, że czujesz się lepiej :)

Dobrze pamiętasz. Badanie ogarnięte (zrobiłam tylko proga i estradiol), czekam na wyniki. Ale ten cykl jest u mnie bardzo dziwny - w poprzednim tygodniu środa wieczór/czwartek/piatek czułam silne bóle obu jajników. Od sobotniego wieczora do niedzieli byłam pewna, że okres przyjdzie następnego dnia (miewałam już 15-dniowe cykle), a wczoraj miałam kłujące bóle w macicy lub gdzieś w jej okolicy. Za cholerę do niczego to niepodobne, więc raczej z tego cyklu niewiele wyłuskamy 🤷‍♀️

W czwartek rano zrobię wymazy (mam nadzieje, że do tego czasu nie zacznę krwawić 😅) i jakoś to pójdzie dalej ;)

Hej dziewczyny, jestem przed owulacją ale od wczoraj czuje dyskomfort po prawej stronie w okolicy jajnika. Takie tempe mroczki i kłucia. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi. Czy Wam też coś podobnego się objawia? Jestem 10dc, cykl 32dniowe 🤔

reklama
Hej dziewczyny, jestem przed owulacją ale od wczoraj czuje dyskomfort po prawej stronie w okolicy jajnika. Takie tempe mroczki i kłucia. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi. Czy Wam też coś podobnego się objawia? Jestem 10dc, cykl 32dniowe 🤔
U mnie tak jest często w okolicach owulacji ;) Chwilę przed/w trakcie/do dwóch-trzech dni po.

Można mi wpisać 🩸

Do góry