reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Część ☺️ dziś pobudka 5:30 więc ja już po śniadaniu i biorę się do działania. Okres bajka, nic nie boli i jak na razie bardzo skromny 😊
@Bolilol trzymam kciuki za dziejszy transfer 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 aż sobie nie wyobrażam jak musi być to stresujący dzień dla Ciebie.
pierwszy raz w życiu byłam przed 7 w Lidlu, żeby zrobić ze sobą cokolwiek 🙈

Dziekuję Dziewczyny za wszystkie kciuki 🤍

reklama
Jestem po wizycie - lekarz powiedział oczywiście, że niepotrzebnie badałam progesteron przed owu (wiec tu bez zaskoczenia), trochę go zaskoczył ten wynik. Szyjka zamknięta, jeden pęcherzyk w lewym jajniku 10mm, endo 6mm. Mam przyjść we wtorek na kolejny monitoring.
Wiem, że nic nie wiem 🤦‍♀️

Jestem po wizycie - lekarz powiedział oczywiście, że niepotrzebnie badałam progesteron przed owu (wiec tu bez zaskoczenia), trochę go zaskoczył ten wynik. Szyjka zamknięta, jeden pęcherzyk w lewym jajniku 10mm, endo 6mm. Mam przyjść we wtorek na kolejny monitoring.
Czyli czekamy grzecznie do wtorku :) Będzie dobrze, zobaczysz :)

Czyli lekarz sam nie wiedział, dlaczego ten prog taki wysoki jak na faze folikularną?

Nie potrzebnie, a to że taki wynik to już zaskoczeni 🤦🏻‍♀️

reklama
Do góry