Kosinka94
Moderator
Do zapłodnienia nie jest potrzebna zmiana smakuPodobno lepiej żeby chłop jadł, bo wtedy sperma jest słodka
Tak słyszałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do zapłodnienia nie jest potrzebna zmiana smakuPodobno lepiej żeby chłop jadł, bo wtedy sperma jest słodka
Tak słyszałam.
Super teraz tylko żeby było z górkiWieści z kliniki są takie, że mamy po drugiej dobie hodowli 6 zarodków klasy A
To dlatego testy mam puste!!!!Dziewczyny, ja Wam powiem. Od jedzenia spermy to w cionsza się nie zachodzi
Teraz jest więcej ofert z pracą zdalną albo hybrydową. Może nie znajdziesz za tydzień, ale za miesiąc, dwa, trzy. Czas i tak upłynie Ode mnie z pracy teraz odszedł kolega i zaczął pracować w pełni zdalnie - firma na drugim końcu Polski.Mój za to wszystko zrobi, jest mega ogarnięty i pracowity, tylko czasu ma bardzo mało. U nas nigdy nie było specjalisty, no jedynie hydraulik jak podpinał piec, ale jakby ślubny miał czas, to myślę że udało by się nam to ogarnąć. Wiedzę czerpiemy z for i YT. Ja raczkuje w temacie, bo nigdy takich rzeczy nie robiłam, a napędem jest przymus sytuacji
Co do pracy teraz, to niestety nie mam dużo popisu jeśli chodzi o godziny pracy. Chłop kierowca zawodowy, nie raz nie wraca lub wraca ale o godzinach nie normalnych, aktualnie wstaje o 4, powrót 20. Od 7 do 19/20 mogę liczyć na pomoc tesciów, chociaż ta 20 to już jest późno.
Ale chyba tym otworem co byś miała szansę posmakować to się w ciążę nie zachodzi!Podobno lepiej żeby chłop jadł, bo wtedy sperma jest słodka
Tak słyszałam.
Łooo jaki peak wystrzelony w kosmos, poka testTeraz jest więcej ofert z pracą zdalną albo hybrydową. Może nie znajdziesz za tydzień, ale za miesiąc, dwa, trzy. Czas i tak upłynie Ode mnie z pracy teraz odszedł kolega i zaczął pracować w pełni zdalnie - firma na drugim końcu Polski.
Ale chyba tym otworem co byś miała szansę posmakować to się w ciążę nie zachodzi!
@Gwen89 gratulacje
U mnie peak jak ta lala Oczywiście idealnie na wyjazd, ale nic musi wystarczyć podziałanie dziś (chociaż na razie to mój mąż drzemie ).
Hej miło Cię poznać, jak najbardziej możesz dołączyć i zaraz zapisuję Cię na pierwszą stronę.Hej chciałabym do Was dołączyć. Na forum wracam już po raz trzeci. Starania od początku 2022 i nigdy nie wiedziałam drugiej kreski. Testuję 30 października
ProszęŁooo jaki peak wystrzelony w kosmos, poka test
A może a może te cholerne komórki jajowe lubią słodkieDo zapłodnienia nie jest potrzebna zmiana smaku
No i pozamiataneA może a może te cholerne komórki jajowe lubią słodkie