reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Mój za to wszystko zrobi, jest mega ogarnięty i pracowity, tylko czasu ma bardzo mało. U nas nigdy nie było specjalisty, no jedynie hydraulik jak podpinał piec, ale jakby ślubny miał czas, to myślę że udało by się nam to ogarnąć. Wiedzę czerpiemy z for i YT. Ja raczkuje w temacie, bo nigdy takich rzeczy nie robiłam, a napędem jest przymus sytuacji 😉
Co do pracy teraz, to niestety nie mam dużo popisu jeśli chodzi o godziny pracy. Chłop kierowca zawodowy, nie raz nie wraca lub wraca ale o godzinach nie normalnych, aktualnie wstaje o 4, powrót 20. Od 7 do 19/20 mogę liczyć na pomoc tesciów, chociaż ta 20 to już jest późno.
Teraz jest więcej ofert z pracą zdalną albo hybrydową. Może nie znajdziesz za tydzień, ale za miesiąc, dwa, trzy. Czas i tak upłynie :) Ode mnie z pracy teraz odszedł kolega i zaczął pracować w pełni zdalnie - firma na drugim końcu Polski.
Podobno lepiej żeby chłop jadł, bo wtedy sperma jest słodka 🫢

Tak słyszałam.
Ale chyba tym otworem co byś miała szansę posmakować to się w ciążę nie zachodzi! :D

@Gwen89 gratulacje :)

U mnie peak jak ta lala :D Oczywiście idealnie na wyjazd, ale nic musi wystarczyć podziałanie dziś (chociaż na razie to mój mąż drzemie 😂 ).

Załączniki

• 393730843_1171320340491569_8629348622000700414_n.jpg
    393730843_1171320340491569_8629348622000700414_n.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 51
Teraz jest więcej ofert z pracą zdalną albo hybrydową. Może nie znajdziesz za tydzień, ale za miesiąc, dwa, trzy. Czas i tak upłynie :) Ode mnie z pracy teraz odszedł kolega i zaczął pracować w pełni zdalnie - firma na drugim końcu Polski.

Ale chyba tym otworem co byś miała szansę posmakować to się w ciążę nie zachodzi! :D

@Gwen89 gratulacje :)

U mnie peak jak ta lala :D Oczywiście idealnie na wyjazd, ale nic musi wystarczyć podziałanie dziś (chociaż na razie to mój mąż drzemie 😂 ).
Łooo jaki peak wystrzelony w kosmos, poka test 😅

Hej 🙂 chciałabym do Was dołączyć. Na forum wracam już po raz trzeci. Starania od początku 2022 i nigdy nie wiedziałam drugiej kreski. Testuję 30 października 😉
Hej🙂 miło Cię poznać, jak najbardziej możesz dołączyć i zaraz zapisuję Cię na pierwszą stronę.
Trzymam kciuki, żeby to był "ten" cykl🤞

reklama
Do góry