Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na teście biel, ale nie wiem czy dzisiaj gdzieś to kupię.polecam spróbować naparów z dziurawca. Podobno może przyspieszyć okres (tylko to jak absolutnie jest się pewnym że nie ma ciąży)
Niestety albo stety czekam do poniedziałku, bo jestem u rodziny cały weekend i nie mam warunków na testowanie Mam za to objawy takie same jak miałam w poprzedniej ciąży (jeśli chodzi o śluz, bo tak to nawet PMS nie mam), więc jestem pełna nadziei, że w poniedziałek tam będzie ta druga kreseczka
Odpoczywać!Dziekuję za wszystkie kciuki, jestem strasznie wzruszona już wróciłam do domu, Bombelek na pokładzie, zaliczyłam frytki z maczka po drodze i w sumie nie wiem co że sobą zrobić
@anyżowe_love wpisz mnie proszę na 28.10 na testowanie
Dziekuję za wszystkie kciuki, jestem strasznie wzruszona już wróciłam do domu, Bombelek na pokładzie, zaliczyłam frytki z maczka po drodze i w sumie nie wiem co że sobą zrobić
trochę w tym brak logiki - niepotrzebnie robiłaś, ale był zaskakujący może zrób też we wtorek wyniki, dasz radę?Jestem po wizycie - lekarz powiedział oczywiście, że niepotrzebnie badałam progesteron przed owu (wiec tu bez zaskoczenia), trochę go zaskoczył ten wynik. Szyjka zamknięta, jeden pęcherzyk w lewym jajniku 10mm, endo 6mm. Mam przyjść we wtorek na kolejny monitoring.
Wiem, że nic nie wiem
No to odliczamy ja melduje ze frytusie za bolilolka wczoraj już wjechałyDziekuję za wszystkie kciuki, jestem strasznie wzruszona już wróciłam do domu, Bombelek na pokładzie, zaliczyłam frytki z maczka po drodze i w sumie nie wiem co że sobą zrobić
jak mąż był na clo, to w sumie nic się nie zmieniło, był tak samo wkurzającyU mnie poproszę @ wpisać. Przynajmniej co do dnia przyszła. Od poniedziałku Clo wjeżdża.
Czy mam uprzedzić męża o dziwnych zachowaniach?