reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Rany 🫣 patrzcie moj cholerny ostatni test 🙈🙈🙈🙈
Gratuluję! Rośnijcie zdrowo 🥰

U mnie dzisiaj masakra,dowiedziałam się o ciąży moich dwóch przyjaciółek (początek),co najlepsze mają termin na ten sam dzień 🫣

Mi owulacja wypada za równy tydzień, jesli w tym cyklu się nie uda to odpuszczam narazie 😒,z każdym cyklem boli coraz mocniej

reklama
Mam wyniki dzisiejszych badań - zgodnie z moimi przewidywaniami, na ovi już za późno, ale estradiol jest za niski :/ do lekarza jadę jednak jutro rano, bo kolejne zawirowania rodzinne spowodowały, że nie zdążyłam dojechać. Rano również powtórzę badanie poziomu estradiolu.
Mam nadzieje, że jutro lekarz przypisze mi bemfole lub coś innego na przyspieszenie rozwoju komórek i wzrost estradiolu.
coś się tu kurczaczek zadziało niefajnie. A jaki Ty masz słońce estradiol na początku cyklu?

A ja wiedziałam ze tak będzie 🫣 i jestem w szoku bo zazwyczaj owulacja 17/18dc, a dzisiaj dopiero 12dc. Nie wiem co tak przyspieszyło, drożność z 5dc tu chyba nie ma wiele do rzeczy 🙈 było trzonowanie w środę, jutro małżu wraca wieczorem to przywitam go z rozłożonymi nogami i tym o to sposobem poproszę @anyżowe_love o zapisanie na 31.10, planuje zamknąć miesiąc pozytywnym testem ciążowym w 10dpo 😇
LO jezu , godzina 00.10 , dwie lampki wina z mężem.. a tu takie kino w głowie…już se wyobraziłam ciebie z tymi nogami jak chłop wraca do domu i wchodzi do sypialni. 😈🫣 nie pije już z mężem więcej , a potem nie będę czytać forum , 😂 czuje teraz tylko zgorszenie , pfuuuu 😝
Jakbym jakieś poronsy oglądała No…eee ide spać 🫣

reklama
Do góry