Kitsune
Moderator
Gratulacje!!!!Rany patrzcie moj cholerny ostatni test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!!Rany patrzcie moj cholerny ostatni test
super, gratulacje!Rany patrzcie moj cholerny ostatni test
gratulacje!Rany patrzcie moj cholerny ostatni test
Ginekolog twierdzi ze pęcherzyk nie osiągnął nawet 15 mm i nie mógł pęknąć. Ale ocenił ze owulacja miała miejsca ok 14 dnia po analizie szyjki i endometrium. ja potem miałam bardzo dużo sluzu 16-17 Dc wiec albo miałam opóźniona owulacje albo organizm płata mi figle wiec była albo 14 dc albo 16-17 dca kiedy miałaś owulację?
a to możesz iść, ma sens - nawet jeżeli nie trafisz dokładnie w 7dpo to powinien pokazać, czy w ogóle wg progesteronu była owulacja. Chociaż najlepiej by było poszukac ciałka żółtego na USGGinekolog twierdzi ze pęcherzyk nie osiągnął nawet 15 mm i nie mógł pęknąć. Ale ocenił ze owulacja miała miejsca ok 14 dnia po analizie szyjki i endometrium. ja potem miałam bardzo dużo sluzu 16-17 Dc wiec albo miałam opóźniona owulacje albo organizm płata mi figle wiec była albo 14 dc albo 16-17 dc
Gratulacje! Piękny widokRany patrzcie moj cholerny ostatni test
O SZOK!!!!!! Wspaniale!!!! Ale zwrot akcjiRany patrzcie moj cholerny ostatni test
Gratulacje!! Ale piękna krechaRany patrzcie moj cholerny ostatni test
Super, gratulacjeRany patrzcie moj cholerny ostatni test