reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

A Ty testujesz codziennie ? Jestem mega ciekawa, czy się udało 🙈
Nie :) Testowałam we wtorek i wczoraj, bo nie byłam pewna czy owu nie była 5-7.10 zgodnie z terminem, bo też jestem na castagnusie, który mi przyspieszał owu. Ale były negatywne i wczoraj prog wynosił 12,5, więc jednak owu musiałam mieć w okolicy dnia bólu owu, tj. 11.10. Położna powiedziała, żebym przyjmowała
11.10. Omówilyśmy wczoraj cały mój ostatni cykl 😂 Także dziś 9 dpo. Teraz przez weekend na pewno nie będę testować bo będę u rodziny i nie mam warunków :D Też jestem mega ciekawa czy się uda i w pon zobaczę tę drugą kreseczkę… Dziś plamien brak, wczoraj wieczorem przezroczysty śluz z nitką krwi, oby to było to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Edit: a no i dziś testowałam 😂😂😂

reklama
Może organizm dochodzi jeszcze do siebie po odstawieniu tabsów. Musi minąć trochę czasu, zanim wszystko się wyreguluje. Ile czasu ich nie bierzesz? Ja jestem ekstremalnym przykładem, ale po 8 latach antykoncepcji starałam się 4 lata 🤦🏼‍♀️ Pierwszy rok po prostu się nie zabezpieczaliśmy, bez śledzenia owu, ale potem wszystkie badania robione i ok. A może jednak to nie po Twojej stronie problem tylko kwestia nowego partnera? Próbuj dalej i się nie załamuj. Rozumiem Twoje rozczarowanie, ale 2 cykle to faktycznie jeszcze krótko :)
Nie biorę ich 3 lata… i wtedy też zaczęłam się starać, potem przerwa i teraz znowu starania, więc problem uważam, że jest we mnie. Partner robi badania w przyszłym miesiącu.

Dziś 34 dzień cyklu, a ja dalej nie mam okresu😭

No skończyłaby nadrabianie.. jakoś mało czasu mam ostatnio.

Ja zawodowo od dziecka gdzieś do 1 kasy liceum chowam być weterynarzem. A potem mi się odechciało i jedyne co mi do głowy przychodzili to bibliotekaroznastwo. Mama z ciocią mi odradzały. Wybrały inny pomysł, i w sumie tak się potoczyło. Prace w ciągu 5 lat zmieniałam 3 razy w obrębie jednego zawodu.

Też jakiś inny cykl mam, poprzedni 26 dni, gdzie wcześniej było 30-33. Teraz w sumie 2 dni normalnego krwawienia, a teraz jakieś takie plamienia.

Owulacja była potwierdzona w zaszła sobotę trzy pecherzyki i wszystkie pękły
10 dni temu zastrzyk środa owulacja musiał myć max do czwartku

Załączniki

• IMG_4061.jpeg
    IMG_4061.jpeg
    253,7 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Do góry