reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Najlepiej zrób sobie betę. Ja w jednym z cykli miałam sytuację właśnie po zastrzyku że testy wychodziły mi białe już w okolicy 6/7 dnia i 11 dnia po owulacji nagle test wyszedł mi pozytywny czego beta hcg nie potwierdzilo. Więc do końca nie wiem czy to byly felerne testy czy mój organizm chwilowo zwariował. Od tamtej pory do testów po zastrzyku podchodzę z dużą rezerwą i mam z tyłu głowy tamtą sytuację. Jak sytuacja się powtórzy z pozytywnym testem to zaraz będę biegła na badanie z krwi. Może u ciebie jest inaczej i trzymam za to kciuki.
Miej więcej wiem jak jest
W czerwcu zaszłam po zastrzykach w pierwszym cyklu poroniłam
Tam od zastrzyku do potwierdzenia pęknięcia testowałam a w dniu 12 spo beta miałam 354 liczę że teraz tez tak będzie
U mnie zastrzyki szybko schodzą z organizmu

reklama
Ech u mnie ciągle różowe/beżowe plamienia od niedzieli, z jednodniową niecałą przerwą… Teraz na papierze przezroczysty śluz ze strużką krwi. Masakra, nie wiem co się dzieje z tym cyklem. Wyników proga jeszcze nie mam, ale już się nastawiam psychicznie, że będzie niewiele.

reklama
Pisałam Wam na początku tyg, że mam takiego strasznego pecha. Dzwoniłam do speca od pralek i gość mnie odrzucał, zostawiłam mu wiadomość ale się nie odezwał. Stwierdziłam "niech całuje się w dupę, sama sobie dam radę". Jestem przetyrana, masakra czego ja się podjęłam, ale najważniejsze że się udało 💪🏻 pralka działa 😊 robiłam zdjęcie dla Starszego jak wyglądała po rozebraniu, ale nie wiem co się stało i nie mam zdjęcia 😐

Do góry