reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Królowa_kresek super te owulaki😁 Także napad na starego konieczny 😆

Olgamat180 fajne kreseczki gratuluję 😊
Dziewczyny a co jeśli biel razi po oczach a moje oczy i tak widzą kreskę 😂❓ Okulista, czy psychiatra się kłania ❓🤣
Tak dział nasza głowa
Nie zawsze równa to się z naszym wyobrażeniami
Mi dużo dawało sobie wmawianie było łatwiej gdy przychodziła @

Chyba mogę nazwać się szczęściarą, na dzień dzisiejszy owulka zapowiada się na jutro, podpowie mi w tym temperatura w nadchodzące dni i jutro na cały weekend wraca mój mąż- więc 7 testów z poprzedniego cyklu nawet mi się przyda, trzymajcie kciuki... ja trzymam za Was 🤞🤞👍👍✊✊
Idealnie wstrzeli się z powrotem😁😍 trzymam kciuki🤞
Miłych seksów życzę🙂

Chyba mogę nazwać się szczęściarą, na dzień dzisiejszy owulka zapowiada się na jutro, podpowie mi w tym temperatura w nadchodzące dni i jutro na cały weekend wraca mój mąż- więc 7 testów z poprzedniego cyklu nawet mi się przyda, trzymajcie kciuki... ja trzymam za Was 🤞🤞👍👍✊✊
No to teraz niech tak dobra passa trwa 🤞

reklama
J

Tak miałam ale utrzymywał się do 6-7dpo później 7dc była biel na testach
Za pierwszym razem trzymał się do 9dpo
Najlepiej zrób sobie betę. Ja w jednym z cykli miałam sytuację właśnie po zastrzyku że testy wychodziły mi białe już w okolicy 6/7 dnia i 11 dnia po owulacji nagle test wyszedł mi pozytywny czego beta hcg nie potwierdzilo. Więc do końca nie wiem czy to byly felerne testy czy mój organizm chwilowo zwariował. Od tamtej pory do testów po zastrzyku podchodzę z dużą rezerwą i mam z tyłu głowy tamtą sytuację. Jak sytuacja się powtórzy z pozytywnym testem to zaraz będę biegła na badanie z krwi. Może u ciebie jest inaczej i trzymam za to kciuki.

Do góry