reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

U mnie dziś 25 dc i biel… Jest chyba tylko jakiś cień kreski fabrycznej i to w dodatku nie po całości, albo sobie wmawiam bo to jakiś duch. Bardzo mnie rozczarowała :( Czyli w niedzielę i poniedziałek to nie było plamienie implantacyjne. Szansa niby nadal jest, bo ostatnie boboseksy były równo 7 dni temu i wtedy też miałam objawy owu, ale jakoś tak zwątpiłam, bo myślałam, że te dziwne plamienia to to :( Ech
To jeszcze na spokojne możesz testować jak to 25 dc. Jest czas 🤞🤞🤞

reklama
Ale mam dziwny okres w tym cuklu - zawsze miałam dosyć intensywne krwawienie przez 3 dni, a potem przez 2-3 takie mniejsze. A teraz dostałam okres w niedzielę - nie za dużo krwi było, w pon już intensywnie, a od wtorku już prawie nic. Te stymulacje mają dziwny wpływ na organizm :/ Miałyście tak?

Teraz robię jeden cykl przerwy i jakoś tak mi lżej na głowie 😆

To jeszcze na spokojne możesz testować jak to 25 dc. Jest czas 🤞🤞🤞
Taak wiem, zwłaszcza, że owu wyznaczyłam sobie równo 7 dni temu, 11.10, a boboseksy były 9.10 i 11.10, ale w takiej sytuacji wychodzi na to, że ten różowy/beżowy śluz w niedzielę i poniedziałek to nie była implantacja, więc trochę mi przykro, bo nie wiem czym to było spowodowane :( Może Castagnus… :( No nic, czekam i testuję jeszcze za 2 dni.

Taak wiem, zwłaszcza, że owu wyznaczyłam sobie równo 7 dni temu, 11.10, a boboseksy były 9.10 i 11.10, ale w takiej sytuacji wychodzi na to, że ten różowy/beżowy śluz w niedzielę i poniedziałek to nie była implantacja, więc trochę mi przykro, bo nie wiem czym to było spowodowane :( Może Castagnus… :( No nic, czekam i testuję jeszcze za 2 dni.
Trzymam mocno kciuki, żeby to była implantacja i dwie kreski <3
Ale u mnie tak np. zaczyna się okres (od kiedy mam stymulacje) - najpierw różowe/beżowe plamienie, czasem też trochę czerwonej krwi, a po jakichś 3-4 dniach @ :(

Trzymam mocno kciuki, żeby to była implantacja i dwie kreski <3
Ale u mnie tak np. zaczyna się okres (od kiedy mam stymulacje) - najpierw różowe/beżowe plamienie, czasem też trochę czerwonej krwi, a po jakichś 3-4 dniach @ :(
Tak u mnie też, ale zawsze tylko na 1-2 dzień przed @ i potem od razu krew, sprawdzałam w kalendarzyku od stycznia jak zaznaczałam. Teraz dostałam na ponad tydzień przed terminem i tylko 2 dni i nic. W dodatku wyglądało to inaczej niż zawsze. Dobrze, że zrobiłam zdjęcia, to może w razie co lekarzowi pokażę. Mam tylko nadzieje, że
To nie jakieś problemy z progiem, ale może to tylko castagnus bo dopiero zaczęłam go brać w tym cyklu 🤷🏼‍♀️

U mnie 10dc, a już jakoś zaczynam czuć podbrzusze i prawy jajnik, ten drożny. Nie wiem czy to moja wyobraźnia, bo paski LH blaaade jak śnieg 😂 owulacja zazwyczaj około 17dc, nie obraziłabym się jakby ciut przyspieszyła. Też biorę castagnusa w tym cyklu, zobaczymy czy coś się zmieni 🤭
Trzymam kciuki za szybszą owulację🤞
Ja mam tak, że na kilka dni przed czuję już jajniki.

Ale mam dziwny okres w tym cuklu - zawsze miałam dosyć intensywne krwawienie przez 3 dni, a potem przez 2-3 takie mniejsze. A teraz dostałam okres w niedzielę - nie za dużo krwi było, w pon już intensywnie, a od wtorku już prawie nic. Te stymulacje mają dziwny wpływ na organizm :/ Miałyście tak?

Teraz robię jeden cykl przerwy i jakoś tak mi lżej na głowie 😆
Tak, ja też mam teraz całkiem inaczej okres Wcześniej miałam w pierwszy dzień plamienie kolejne 3 dni okres i później już koniec maks 1 dzień plamienie i czysto. A teraz mam z 4 h plamienia a później przez 1 dobę obfity okres i plamienia ciągnące się kolejne 5-6 dni na tyle wkurzające że w ciągu dnia już myślę że się skończyły bo przez kilka godzin mam czysto, pozbywam się wkładki i po chwili znowu mnie zaskakują plamienia bardziej lub mniej obfite. I tak jest już do 7 DC.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry