reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Taak wiem, zwłaszcza, że owu wyznaczyłam sobie równo 7 dni temu, 11.10, a boboseksy były 9.10 i 11.10, ale w takiej sytuacji wychodzi na to, że ten różowy/beżowy śluz w niedzielę i poniedziałek to nie była implantacja, więc trochę mi przykro, bo nie wiem czym to było spowodowane :( Może Castagnus… :( No nic, czekam i testuję jeszcze za 2 dni.
To mamy podobnie chociaż ja w tym cyklu totalnie nic nie testowałam i najpierw odstawiłam antykoncepty a potem ogarnęłam, że może sprawdzę kiedy w kalendarzu wypada owulacja 😂 Mieliśmy zacząć starania od przyszłego miesiąca a akurat w tym miesiącu wstrzelilismy się idealnie w owulacje,która wg kalendarza miałam 11 października (czułam też tego dnia dość silny bol w jajnikach, miałam też dwa dni później taki bol więc w sumie nie wiem czy owu czy coś innego).

Okres ma niby przyjść 25 października i wtedy się na testowanie wpisałam. Ale usiedziec nie mogę i odliczam dni jak głupia 🙈 Najchętniej już teraz bym testowała chociaż to dopiero tydzień po ,,niby" owulacji 😂

reklama
Ach i jeszcze wczoraj miałam lekkie brunatno-rozowe plamienie. Ale takie minimalne, raz przy podtarciu się na papierze było widoczne i mam taaaki mętlik w głowie, że szok 🫨

Ach i jeszcze wczoraj miałam lekkie brunatno-rozowe plamienie. Ale takie minimalne, raz przy podtarciu się na papierze było widoczne i mam taaaki mętlik w głowie, że szok 🫨
No to kochana i z datą możliwej owu i z plamieniami idziemy łeb w łeb 😂 Ja dodatkowo mam wrażenie, że ze mnie leci a jak chodzę to jakby czuję ślisko 😂 U mnie castagnus mógł namieszać, bo biorę 1 cykl. Nie wiem czy testować znowu jutro czy nie ma sensu i dopiero w piątek. Może jutro podejdę na sam progesteron z krwi, zobaczę.

No to kochana i z datą możliwej owu i z plamieniami idziemy łeb w łeb 😂 Ja dodatkowo mam wrażenie, że ze mnie leci a jak chodzę to jakby czuję ślisko 😂 U mnie castagnus mógł namieszać, bo biorę 1 cykl. Nie wiem czy testować znowu jutro czy nie ma sensu i dopiero w piątek. Może jutro podejdę na sam progesteron z krwi, zobaczę.
No właśnie ja nic kompletnie nie brałam w tym cyklu i w dniu kiedy kalendarz mi pokazywał owu to Łaziłam po ścianach a kminilam co 5 min jak na szybki numer wyrwać 😂 Zrzuciłam to jednak na pierwszy cykl po antykonceptach. Tylko właśnie jak przeszło owu to i to nakręcenie przeszło i teraz już spokój 🙈 No zobaczymy, najchętniej testowalabym teraz już ale obiecałam sobie ze zrobię to w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki i nie będę się nakręcac 😂🙈

reklama
Do góry