reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

U mnie dziś 25 dc i biel… Jest chyba tylko jakiś cień kreski fabrycznej i to w dodatku nie po całości, albo sobie wmawiam bo to jakiś duch. Bardzo mnie rozczarowała :( Czyli w niedzielę i poniedziałek to nie było plamienie implantacyjne. Szansa niby nadal jest, bo ostatnie boboseksy były równo 7 dni temu i wtedy też miałam objawy owu, ale jakoś tak zwątpiłam, bo myślałam, że te dziwne plamienia to to :( Ech
To jeszcze na spokojne możesz testować jak to 25 dc. Jest czas 🤞🤞🤞

reklama
Ale mam dziwny okres w tym cuklu - zawsze miałam dosyć intensywne krwawienie przez 3 dni, a potem przez 2-3 takie mniejsze. A teraz dostałam okres w niedzielę - nie za dużo krwi było, w pon już intensywnie, a od wtorku już prawie nic. Te stymulacje mają dziwny wpływ na organizm :/ Miałyście tak?

Teraz robię jeden cykl przerwy i jakoś tak mi lżej na głowie 😆

To jeszcze na spokojne możesz testować jak to 25 dc. Jest czas 🤞🤞🤞
Taak wiem, zwłaszcza, że owu wyznaczyłam sobie równo 7 dni temu, 11.10, a boboseksy były 9.10 i 11.10, ale w takiej sytuacji wychodzi na to, że ten różowy/beżowy śluz w niedzielę i poniedziałek to nie była implantacja, więc trochę mi przykro, bo nie wiem czym to było spowodowane :( Może Castagnus… :( No nic, czekam i testuję jeszcze za 2 dni.

Taak wiem, zwłaszcza, że owu wyznaczyłam sobie równo 7 dni temu, 11.10, a boboseksy były 9.10 i 11.10, ale w takiej sytuacji wychodzi na to, że ten różowy/beżowy śluz w niedzielę i poniedziałek to nie była implantacja, więc trochę mi przykro, bo nie wiem czym to było spowodowane :( Może Castagnus… :( No nic, czekam i testuję jeszcze za 2 dni.
Trzymam mocno kciuki, żeby to była implantacja i dwie kreski <3
Ale u mnie tak np. zaczyna się okres (od kiedy mam stymulacje) - najpierw różowe/beżowe plamienie, czasem też trochę czerwonej krwi, a po jakichś 3-4 dniach @ :(

Trzymam mocno kciuki, żeby to była implantacja i dwie kreski <3
Ale u mnie tak np. zaczyna się okres (od kiedy mam stymulacje) - najpierw różowe/beżowe plamienie, czasem też trochę czerwonej krwi, a po jakichś 3-4 dniach @ :(
Tak u mnie też, ale zawsze tylko na 1-2 dzień przed @ i potem od razu krew, sprawdzałam w kalendarzyku od stycznia jak zaznaczałam. Teraz dostałam na ponad tydzień przed terminem i tylko 2 dni i nic. W dodatku wyglądało to inaczej niż zawsze. Dobrze, że zrobiłam zdjęcia, to może w razie co lekarzowi pokażę. Mam tylko nadzieje, że
To nie jakieś problemy z progiem, ale może to tylko castagnus bo dopiero zaczęłam go brać w tym cyklu 🤷🏼‍♀️

U mnie 10dc, a już jakoś zaczynam czuć podbrzusze i prawy jajnik, ten drożny. Nie wiem czy to moja wyobraźnia, bo paski LH blaaade jak śnieg 😂 owulacja zazwyczaj około 17dc, nie obraziłabym się jakby ciut przyspieszyła. Też biorę castagnusa w tym cyklu, zobaczymy czy coś się zmieni 🤭
Trzymam kciuki za szybszą owulację🤞
Ja mam tak, że na kilka dni przed czuję już jajniki.

Ale mam dziwny okres w tym cuklu - zawsze miałam dosyć intensywne krwawienie przez 3 dni, a potem przez 2-3 takie mniejsze. A teraz dostałam okres w niedzielę - nie za dużo krwi było, w pon już intensywnie, a od wtorku już prawie nic. Te stymulacje mają dziwny wpływ na organizm :/ Miałyście tak?

Teraz robię jeden cykl przerwy i jakoś tak mi lżej na głowie 😆
Tak, ja też mam teraz całkiem inaczej okres Wcześniej miałam w pierwszy dzień plamienie kolejne 3 dni okres i później już koniec maks 1 dzień plamienie i czysto. A teraz mam z 4 h plamienia a później przez 1 dobę obfity okres i plamienia ciągnące się kolejne 5-6 dni na tyle wkurzające że w ciągu dnia już myślę że się skończyły bo przez kilka godzin mam czysto, pozbywam się wkładki i po chwili znowu mnie zaskakują plamienia bardziej lub mniej obfite. I tak jest już do 7 DC.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry