reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Jednak jeszcze mam pęcherzyki, w tym cyklu z 2 jajników. Jeden większy w jajniku lewym który dziś zaczęłam czuć ma 18 mm i drugi w prawym jajniku 14 mm. W środę późnym wieczorem zastrzyk i w poniedziałek do kontroli na której będę mieć pobrane wymazy. Jeśli się nie uda w tym cyklu zajść w ciążę to w kolejnym 8-11 DC będę mieć robioną drożność jajowodów.
Super plan 💪🏻

reklama
My po wizycie. Zlecił nam multum badań i nawet mnie dziś na fotel nie posadził, nie wspominając o USG, więc mam mieszane uczucia na razie. Celowo wcześniej nie sprawdzałam o nim opinii w sieci, żeby się nie nastawiać, ale teraz jak czytam to ma raczej gorsze niż lepsze... Zobaczymy, jak to będzie wyglądało, jak wrócimy z kompletem badań. Dodam, że moje badania uznał za nieważne i wszystko zlecił i tak od nowa, bo to jakiś program, więc podobno muszą odhaczyć wszystko u siebie.
W ogóle w tym miesiącu mam lekkie zniechęcenie, więc niby robię te owulaki, ale seks to ta z przyjemności, a nie pod kalendarz, więc raczej się nie nastawiam na jakiś sukces. Ja nie wiem jak niektóre z Was walczą latami, jak ja po roku jestem zirytowana już ;)

My po wizycie. Zlecił nam multum badań i nawet mnie dziś na fotel nie posadził, nie wspominając o USG, więc mam mieszane uczucia na razie. Celowo wcześniej nie sprawdzałam o nim opinii w sieci, żeby się nie nastawiać, ale teraz jak czytam to ma raczej gorsze niż lepsze... Zobaczymy, jak to będzie wyglądało, jak wrócimy z kompletem badań. Dodam, że moje badania uznał za nieważne i wszystko zlecił i tak od nowa, bo to jakiś program, więc podobno muszą odhaczyć wszystko u siebie.
W ogóle w tym miesiącu mam lekkie zniechęcenie, więc niby robię te owulaki, ale seks to ta z przyjemności, a nie pod kalendarz, więc raczej się nie nastawiam na jakiś sukces. Ja nie wiem jak niektóre z Was walczą latami, jak ja po roku jestem zirytowana już ;)
To lipa z tym lekarzem. A skąd w ogóle jesteś? Może któraś z dziewczyn poleci kogoś zaufanego z Twoich okolic.

Rozumiem Twój kryzys. Każda z nas przechodzi różne fazy: chęci do działania, rezygnacji, irytacji, itd. To zupełnie normalne. Po każdym załamaniu się podnosimy i działamy dalej :) Bo cel jest niesamowicie ważny :) I tak samo będzie z Tobą. Widocznie potrzebujesz teraz trochę oddechu. Pamiętaj, że jeszcze będzie pięknie! :)

Dziwne to, że nie zrobił USG do jakiego lekarza nie szłam, zawsze chętnie chciał zobaczyć co widać na obrazie, jak wyglądają jajniki i endometrium. A jakie badania zlecił ?

Załączniki

• Screenshot_20231017_080546_Gallery.jpg
    Screenshot_20231017_080546_Gallery.jpg
    240,8 KB · Wyświetleń: 155
reklama
Do góry