reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Dzień dobry w poniedziałek 🫣😀
Dlaczego czas na wekendzie tak szybko leci?! 😅 miłego dnia dla Was.
@Myszko czekamy na Twoją betę 😍
Kochana, u mnie powtórka z rozrywki. Kreska już dziś prawie niewidoczna. Beta to tylko formalność. Potwiedzam tylko kolejny biochem. Jak lekarz się zgodzi to od razu zrobimy ostatni transfer i zamkniemy temat.

Słuchajcie, dzisiaj rano Stary mnie zabił tekstem... my ogólnie jesteśmy wierzący, chodzimy do Kościoła itd. Ja może mniej widzę Boga na każdym kroku (tłumaczenie, że Bóg tak chciał w temacie chorób, wypadków, zajścia w ciążę) niż mój Ł. Tak mu się trochę odmieniło w tą stronę po 35 roku życia. Dzisiaj mi mówi, że nie zaszliśmy jeszcze w ciążę bo mam nieczyste sumienie, ja oczy w słup o co chodzi... a on do mnie mówi, że nie chodzę do spowiedzi co miesiąc jak powinnam i to dlatego. No chu mnie strzelił...
Chciałam skomentować, ale się powstrzymam...

Dziękuję :) próbowałam tłumaczyć podobnie jak piszesz ale dupsko. Usłyszałam, że nawet ksiądz w Kościele mówi że trzeba co miesiąc... no cóż muszę tłumaczyć jak dziecku :)
Zakładając sytuację, że ktoś nie narobił w ciągu miesiąca nowych grzechów to też ma iść do tej spowiedzi bo trzeba?

Kochana, u mnie powtórka z rozrywki. Kreska już dziś prawie niewidoczna. Beta to tylko formalność. Potwiedzam tylko kolejny biochem. Jak lekarz się zgodzi to od razu zrobimy ostatni transfer i zamkniemy temat.
Jeju.... niee....😔 😥
Nie wiem co powiedzieć...🥺
Jeżeli faktycznie ta informacja się potwierdzi, to daj proszę znać...

reklama
Dziewczyny, czy możliwa jest owulka 4-5 dni po miesiączce? 🤔🤔 Zawsze była 14-15dc, ledwo dawałam radę ją wyłapać bo z dnia na dzień testy robiły się z bladziochów nagle ciemne. A tu ledwo zaczęłam testować i już dzisiaj skok 🤔 Możliwe, że robiłam test za wcześnie? Nie czekałam do 10 tylko jakieś pół godziny wcześniej zrobiłam. Wstawiam ten i poprzedni cykl. (Zaczęłam sobie testować już w 6dc, ale wtedy jeszcze plamiłam przez 2 następne dni)
Wszystko jest możliwe :)

Do góry